Frica cuplurilor de a mai face copii

Observ o mare dezamagire a cuplurilor in ziua de astazi, pentru ca tot mai multi copii se nasc deformati, cu dizabilitati, sau pur si simplu mor inainte de a fi nascuti. Acest lucru este influentat de faptul ca mamele nu se ingrijesc in timpul sarcinii, iar unii medici nu isi fac meseria asa cum trebuie, si au si motiv, pentru ca la un salariu de nimic numai treaba nu vrei sa faci, dar nimeni nu se gandeste ca la mijloc este o viata, nu un job sau un ban. Frica viitorilor parinti are loc si din cauza serviciului, care poate sa dispara in orice moment.

Atunci cand ai un copil, ai mai multe responsabilitati, trebuie sa il schimbi, sa te ocupi de educarea lui, sa il inveti si sa ai grija de el. Acest lucru de multe ori poate sa iti ia cam toata ziua, nu iti mai ramane timp deloc sa te relaxezi. Problema parintilor cea mai frecventa este ca de la o varsta foarte frageda, sunt lasati singuri sa se uite la desene animate, ce nu sunt educative deloc, ba chiar ii indeamna de mici sa devina ori niste oameni vagabonzi, ori prostituate sau viitoare pitipoance. Copiii sunt de multe ori influentati si de jocurile pe calculator, iar in momentul in care ii vedem ca sunt foarte agitati, se bat cu ceilalti copii ar trebui sa se puna un semn de intrebare vizavi de cresterea lui.

Daca vorbim si despre problema in timpul sarcinii, vorbim de marime distrugeri a uraniului si a cetralelor nucleare, ce au cam pus pe ganduri mamele in a mai face copii. Din cauza acestor explozii, copiii, cat si animalele, pestii, plantele au suferit modificari genetice extrem de dureroase, si aici vorbim despre copii nascuti cu 2 capete, pesti care au dinti sau chiar doua capete, rechini care sunt de 2 ori mai puternici decat deobicei, sau pur si simplu oameni care se nasc fara creier. 

Nu vreau sa ma gandesc cum se simte o mama, cand se chinuie 9 luni cu copilul, iar in momentul in care il naste, constata ca are problemele mintale sau sufera de o boala care necesita un transplant, ce costa foarte mult, iar familia nu isi permite acest lucru. Exista foarte multe campanii de publicitate pentru acesti oameni, insa este si o mafie totala cand vorbim despre donatii, cat si despre transplanturi. Chiar se vorbea la stiri, despre doctori care sunt in legatura cu clinicile de donatii, si fac asta doar in schimbul unei sume mari de bani, mai bine zis o contrabanda sau un trafic de organe.

Traim intr-o lume distrusa de noi in totalitate, care traia bine-mersi in tehnologia ei. Acum cu noile tehnologii, putem spune ca ne-am distrus singuri, si aici vorbim de radiatii, de explozii in masa a centralelor nucleare, a uranului si a tuturor factorilor care ne distrug viata.

In multe situatii nu mai putem da inapoi, nu mai putem sa dam inapoi faptul ca :

  • traim intr-o lume radiata cu uraniu
  • o atmosfera distrusa de poluare
  • o tehnologie care cica ne-ar face viata mai buna si multe altele.

Nu sunt mandru ca avem o tehnologie atat de mare, pentru ca cu foate multe lucruri puteam bine-mersi sa traim. Atat pentru astazi, va multumesc pentru atentie si astept comentariile voastre legat de aceasta tema.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *