Flyerele-vizibilitate pentru produsele tale

flyere
flyere

Lucrand in publicitate, m-am confruntat destul de des cu clienti care ramaneau uneori inpotmoliti in ideea ca vanzarile produselor comercializate erau in scadere sau stagnau destul de riscant. Ce solutie puteam eu sa gasesc pentru aceste probleme decat un mix de marketing care sa ajute pe acei clienti sa isi faca din nou vizibile produsele si serviciile in cadrul publicului tinta?

Acest mix impunea o imbunatatire a aspectului produsului in cauza, felul in care acesta era plasat la locul de vanzare, imbunatatirea pretului in vederea atragerii clientilor, dar si promovarea facuta acestuia, care de cele mai multe ori impunea si materiale printate ca flyerele, cartile de vizita, printurile afisate la locul de comercializare, dar si diferite pliante impartite in stanga si in dreapta.

Insa, dintre toate aceste lucruri, pentru ca un produs sau un serviciu sa fie privit si observat, dar si luat in calcul de un potential consumator, este nevoie cel mai mult de promovare, de materialele printate care ies in evidenta si redau fidel si cu amanunte exacte specificatiile acelor produse ce se doresc a fi comercializate cu succes in cadrul publicului tinta. Flyerele constituie cea mai buna metoda pe care am folosit-o vreodata in ceea ce priveste crearea unei vizibilitati excelente pentru serviciile oferite de catre un client.

Aceste flyere, pliante sau fluturasi sunt de mai multe feluri. Pot fi impartite pe strada, pot fi puse in casutele postale ale imobilelor, pot fi de tipul door-hangerelor sau chiar pot fi afisate la locul de vanzare ori in cadrul unor alte afaceri cu care clientul meu poate intra in legatura si cu ajutorul carora se poate face si mai cunoscut.

Asemenea medii nu reprezinta concurenta, ci mai degraba parteneriate stabile intre un furnizor de servicii si un altul. De exemplu, o firma de contabilitate poate sa isi doreasca sa isi faca reclama si plateste o suma modica Camerei de Comert din zona pentru a-si putea amplasa materialele de promovare acolo, Camera de Comert fiind cea care pe langa serviciile oferite unor persoane juridice, sa ofere si aceste flyere din partea acelei firme de contabilitate, drept posibila solutie pentru consultanta in afaceri.

Aceste materiale printate atat de necesare promovarii cu succes a unor produse si servicii nu trebuie sa fie si foarte scumpe, ci din contra pot fi de tipul unor flyere ieftine, dar care sa suprinda exact ceea ce ofera si ceea ce are in plus acea societate sau acel brand spre deosebire de altele concurente. Aceasta componenta a mixului de marketing poate fi cea mai importanta intru succesul unei afaceri noi, a unei afaceri care este deja pe piata dar nu mai are acelasi succes sau pur si simplu pentru promovarea lansarii unui nou produs sau al unui nou serviciu pe o anumita nisa.

Flyerele sau fluturasii publicitari au fost de cele mai multe ori solutiile excelente pentru multi dintre clientii mei si acestia din urma s-au declarat foarte multumiti de impactul pe care le-au avut pliantele asupra publicului tinta, atragand atentia multor clienti, colaboratori sau pur si simplu sporind vizibilitatea si increderea in firma in cauza. Asadar, rolul flyerelor nu trebuie deloc desconsiderat pentru ca este o parte majora a procesului de promovare al unor produse si servicii.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *