filme

Filme care creeaza o parere despre tine

In multe cazuri se intampla ca alegerile persoanelor in categorie de filme  sa schimbe situatia din viata reala. Daca o persoana este cu inima franta, atunci va putea sa isi ocupe timpul cu filme precum The Notebook, P.S. I love you sau This is where i leave you, si in mod sigur nu se va uita la 21 Jump Street. Desigur, vor fi numeroase alte motive pentru a place sau nu un film. De exemplu, este posibil ca un actor sa fie pe placul celui care se uita la film si acea persoana sa iubeasca aceste filme. Multi dintre noi avem o preferinta pentru astfel de genuri de filme.

Daca esti dintre cei care se uita la filme de genul Citizen Kane, Jerry Maguire, The Godfather I and II, It’s a Wonderful Life, Network, The Insider, Wall Street, Modern Times, The Devil Wears Prada, atunci esti o persoana ambitioasa care opteaza pentru o ascensiune in cariera. Tu esti genul care are de gand sa se ridice in picioare pentru ceea ce crede, indiferent de cost. De altfel se poate sa crezi doar intr-un singur jucator de echipa care tine intotdeauna egoul departe de bunavointa altora. Tu esti unul dintre cei care preia orice sarcina si se va completa ca fiind un optimist. In acest mod, sigur te asiguri ca viata ta este de bine, castigi bani si iti petreci timpul cu intelepciune.

Pe de alta parte, daca esti pasionat de genul filmelor The Princess Diaries,  My Big Fat Greek Wedding, Ballroom, Miss Congeniality, Mean Girls, Revenge of the Nerds, Real Genius,  American Splendor, X-Men cu siguranta faci parte din clasa inteligentilor. Daca esti demodat, porti ochelari mari precum o lupa si nu ai aplicat nici un fel de accent modern pe tine atunci esti etichetat ca un geek. De altfel, esti foarte studios, inteligent si mereu un expert in arta subiectelor. De altfel, aceste atuuri te fac sa nu fii considerat neindemanatic. Arunca deoparte criteriile societatii moderne si sumare si invata sa ii placi pe oameni asa cum sunt, tocmai pentru ca esti increzator si vrei sa aduci mai multa valoare personalitatii tale.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *