Fii concentrat la birou

http://www.feminis.ro/imgs/uploads/articles/0l/4d9ac8cb1e618.jpgUltimul lucru pe care ti-l doresti la birou este sa nu te poti concentra. Sa treaca timpul fara sa fii productiv este un lucru mai putin dorit asa ca tot ceea ce poti face este sa tii cont de factorii care te duc ep drumul gresit. Ar putea fi de vina cafeaua pe care nu ai servit-o inca si iti sta mintea la ea sau cea pe care ai consumat-o la o ora nepotrivita si simti nevoia din nou de energie. Ar putea fi la fel de bine si alimentatia.

Din sirul produselor care te tin mai concentrat la serviciu se numara:

  • Iaurtul cu fructe. Se stie ca iaurtul este o gustare sanatoasa insa cel simplu la care sa adaugi tu fructe proaspete. Spre exemplu coacazele au vitamina C ceea ce pentru creier este un avantaj in a fi atent si a functiona la cote optime. Are si antioxidanti, un alt avantaj care sa te mentina in forma.
  • Oua fierte, in special galbenusul. Acesta imbunatateste memoria si cu ale sale 70 de calorii se pare ca este si prietenos cu silueta ta.
  • Bananele sunt cele care aduc potasiu, un calmant pentru stomac si cel mai important aspect tine de puterea de concentrare si memoria. Ai dori cu siguranta sa le consumi zilnic.
  • Avocado se pare ca si el sporeste puterea de concentrare si poate fi consumat ca atare. Ori nu uita sa il adaugi la orice salata posibila. Cu grasimile sale monosaturate avocado este cel care iti aduce o gustare sanatoasa si satioasa.

Si daca recomandarea este aceea de a consuma fructe si legume din plin broccoli este una din cele mai bune recomandari. Asta pentru ca aduce un nivel optim de vitamina K care sa ajute puterea de concentrare si implicit cea de memorare.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *