Fara jena cand tine de viata intima

Incercam sa depasim etapa in care avem conceptii invechite. Daca in trecut tot ce tinea de domeniul de sex era parca interzis sa vorbesti acum avem sex shop-uri la orice pas. Daca in trecut era parca rusinos si sa te confesezi despre viata ta intima acum nu este nimic iesit din comun sa apelezi la stimulente.

Invatand sa trecem peste partea de jena cand vine vorba de propria viata specialistii incearca sa traga un semnal de alarma. Viata intima conteaza nu numai din perspectiva nebuniilor incercate, din pura placere pe care partenerii o resimt. Este in egala masura vorba de cum functioneaza organismul, de nevoile acestuia, de hormoni de asemenea. O data ce ai inceput viata sexuala este destul de greu sa te lasi de ea. Si trebuie sa tii cont de faptul ca te si relaxeaza pana la urma.

Indiferent de varsta, in limitele decentei insa, avem nevoie de o viata sexuala activa si implinita. Si se intampla sa nu mai fie astfel. Intrebarile si frustrarile sunt la ordinea zilei. De ce, ce ai facut tu sau de ce partenerul nu mai are pofte de asa ceva; este poate normal sa gandesti in astfel de limite doar ca uneori poate fi vorba de cu totul altceva decat de natura sexuala.

Trecand peste partea de jena primul pas este sa discuti cu partenerul. Ce il sau o apasa, ce se intampla, care este substratul situatiei care face ca viata sexuala sa fie ceva mecanic si nimic mai mult sau poate ca nici macar atat. Daca prin comunicare nu se descopera sa spunem care este sursa de stres poate ca tine si de ceea ce partenerii fac, concret. La un moment dat luam viata ca o rutina, ne confundam in asta, ne aliniem in randul celor care stiu doar o anumita traiectorie. Si asta va afecta fara doar si poate. Poate ca este timpul sa faceti si altceva, poate chiar sa apelati la stimulente sexuale. Si daca tot eram la acest capitol afla ca indiferent de sex, atat pentru femei cat si pentru barbati, exista stimulente ce pot fi altfel decat de natura medicamentoasa.

Concret, medical exista numeroase cauze pentru care o persoana intampina dificultati in viata intima. Asa ca un stimulent va fi ca o gura de aer proaspat. Fara frica si jena de a incerca trebuie sa te pui pe primul loc; in joc este chiar modul in care te simti si functionezi!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *