eroine filme

Eroine din filmele anului 2015

2015 a fost anul femeilor pe micul si marele ecran. Nu este vorba doar despre televiziune si despre emisiuni sau reality show-uri, este vorba si despre filmele minunate si inspirante care ne-au adus in fata povesti si imagini ale unor femei eroine, care se lupta si fac exact ceea ce fac si barbatii, fara precadere. Trebuie sa vedem neaparat care au fost aceste eroine ale anului 2015 care ne-au placut atat de mult si care ne-au facut sa ne placa filmele din ultima vreme chiar si mai mult decat inainte.

  • Tiffany „Pennsatucky” Doggett – Orange is the New Black

Sezonul 3 al serialului Orange is the New Black o afiseaza mai putin pe Piper si mai mult pe cele din rolurile secundare. Cea mai interesanta si surprinzatoare dezvoltare de caracter din acest sezon este povestea lui Tiffany Doggett si felul in care viata ei plina de saracie a contribuit la felul in care joaca acum in filme. Interpretata de actrita Taryn Manning, spectatorii au putut sa vada si partea mai linistita si calma a „Pennsatucky” iar Manning a reusit sa surprinda pe toata lumea cu rolul ei.

  • Jessica Jones – Jessica Jones

Daca nu ai urmarit pana acum intreg sezonul Jessica Jones in modul online sau la TV, atunci esti norocos. Interpretata de Krysten Ritter, Jessica este o femeie super-erou cu un trecut care nu ii da deloc pace. Intregul show se refera la forta unei femei intr-un rol de actiune, un loc in care doamnele nu au nevoie de barbati care sa le salveze. Niciodata.

  • Imperator Furiosa – Mad Max

Nu se putea ca acest personaj sa nu ajunga pe aceasta lista mare. Filmul Mad Max a reusit sa depaseasca asteptarile nu numai datorita secventelor sale de super actiune si a povestii care da pe spate pe oricine, ci mai ales a felului de a fi al actritei Charlize Teron si a puternicei reprezentatii a unei femei care trebuie sa salveze alte femei. Fara nici un barbat in preajma. Mai mult de atat, trebuie luat in calcul faptul ca dispune doar de o singura arma si este foarte tare.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *