Dorintele unei femei dar si a cuplului

Ma tot uitam astazi prin reviste, la tv si chiar pe internet, numai zic de tot felul de emisiuni prin care femeia vrea tot ce-i mai bun pe lumea asta, si ea se duce oriunde si face orice pentru bani, daca traieste in niste conditii foarte bune ea este cea mai fericita, face totul pentru persoana aia, putem compara o femeie ca un caine, caruia ii dai mancare si devine umilul tau slujitor, care iti face toate poftele, te face sa razi, te apara de rele si nu numai, daca alt cineva ii va da de mancare, ii va face lucrurile astea si lui.

Nu inteleg de ce unele femei gandesc asa, si ganditi-va ca am spus unele, pentru ca sunt femei care nu si-ar da barbatul pentru nimeni altul, ar sta cu el chiar intr-o casa parasita si sa locuiasca acolo sa fiu ei fericiti. Iata ca femeia in ziua de astazi are o gandire care lasa pana cei mai inteligenti oameni fara cuvinte. Nu pot spune ca femeia este o sclava, dar din cate am observat ea este sluga banului, si crede ca daca are bani, masina, vila cu piscina si nu mai stiu ce, gata ea este cea mai tare. Am facut si eu asa, mi-am lasat toti prietenii, familia si iubita pentru bani, si chiar erau luni in care faceam si 1000 de euro, dar nu aveam cu cine ma bucura, nu aveam o iubita care sa ma faca sa ma simt fericit, totul era pustiu in viata mea, pana cand am intalnit-o pe ea, iubita mea care avem foarte multe planuri, chiar sa ne casatorim, si in majoritatea cazurilor eu stau si vorbesc cu ea si discutam unele chestii, care sunt de natura sa ne faca fericiti si sa zambit in orice situatie. 

Treceam prin oras zilele trecute si ma uit intr-o casa de tigani, ei chiar au palete fratilor, si am vazut acolo acele constructii piscine  care m-au lasat fara cuvinte, si nu stiam ce sa mai spun. Cineva imi spunea ca tiganii au bani, insa ei tot in lumea lor traiesc, tot in era lor primitiva, cu toate ca au palate si case luxoase, ei prefera sa stea ori in cort ori intr-o camera ca vai de ea, pentru ca asa se simt ei bine si daca ar trai in confortul ala cica nu ar mai fi ei. Nu le inteleg perceptiile, dar asta am vazut-o in special la femeile tiganci, pentru ca barbatii umbla in romania cu tot felul de masini luxoase, aur si telefoane scumpe, femei pentru prostitutie si extrem de multe lucruri care ne lasa pe noi romanii cu gura cascata.La tigani femeia este altfel, ca o sluga si intr-un fel este bine, pentru ca la romani acum femeia ajunge sa te si conduca, si eu ca barbat nu accept asta, chiar merita banuta daca face asta, sa nu mai zic ca exista femei care ridica mana la barbatii lor si chiar ii bat, lucru care spun eu este inacceptabil.

Nu inteleg cum de s-a rupt asa firul, insa femeile acum nu se gandesc decat la lux, piscine, masini straini, bmw, decapotabile, numai zic de o vila luxoasa si sejururi in departare…

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *