Dieta de vara

dieta vara La cat de multe diete sunt si pentru fiecare sezon si pentru fiecare grupa de sange. Parca nici nu mai ai incredere intr-un astfel de program insa de la dieta si pana la a imbratisa o viata sanatoasa este o diferenta. Asa ca incearca sa iti indrepti viciile alimentare si mergi pe drumul sanatos care in cele din urma sa te ajute si sa slabesti.

Dieta pe timp de vara este de fapt cea bazata numai si in special pe fructe si legume. A nu se intelege ca iti vei schimba toate placerile culinare insa ar trebui sa consumi fara limtia fructe si legume, proaspete. De asemenea tine cont de:

  • Chefirul. Il vei aprecia tot mai mutl cand vei afla ca acesta aduce un nivel optim de proteine, contine si probiotice, acele bacterii sanatoase si necesare pentru buna functionare a sistemului imunitar si digestiv. Chefirul nu este bogat in grasimi si mai cu seama hidrateaza organismul si ii ofera un echilibru.
  • Lamaia. Nu degeaba se spune ca ar trebui sa consumam apa plata cu lamaie. Aceasta detoxifica organismul si nu in cele din urma purifica ficatul. Intr-un sens popular aceasta subtiaza sangele si te ajuta sa ai o circulatie mai buna. In plus iti potoleste setea si te hidrateaza si nu are un continut mare de zahar care sa te ingrijoreze.
  • Stevia. Inlocuieste zaharul si aduce o alternativa mai usoara pentru asta pentru ca desi poate diferenta de gust nu este prea mare continut de zahar din stevie este cel care ajuta la eliminarea toxinelor.
  • Laptele de migdale este si el necesar mai cu seama pentru ca accelereaza arderile in organism. Si desigur acesta nu este bogat in grasimi deci se intelege ca nu trebuie sa te ingrijoreze consumul de lapte de acest tip.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *