Ian

Despre Ian Somerhalder

IanIan Somerhalder care a jucat in serialul Lost si in serialul Jurnalele Vampirilor este unul dintre cei mai fierbinti actori masculini din zilele noastre si de la Hollywood. De curand s-a casatorit cu actrita care a jucat in Twilight, deci se poate spune ca exista o atractie acolo undeva intre vampirii din viata reala.

Insa, acest actor pare sa nu fie atat de cunoscut de toata lumea pentru ca este relativ nou pe nisa cinematografiei. Poti citi despre viata sa personala, despre copilaria sa sau despre cariera profesionala, insa nu ar fi de ajuns daca nu ai sti unde sa cauti. Daca si tie iti place de Ian Somerhalder si ai dori sa afli mai multe despre acesta, ai putea afla in cele ce urmeaza.

Ian iubeste animalele

Ian Somerhalder vorbeste destul de des despre dragostea sa pentru animale. Atunci cand a postat destul de recent poze cu sine  jucandu-se cu pisica sa supraalintata si usor supraponderala Moke pe Instagram, o multime de followeri femei din toata lumea l-au placut si mai tare de atat. Oricine are suficienta rabdare incat sa fie stapan de animale, cu siguranta are si potential de a fi un bun partener.

Ian este profund

Ian si-a numit cainele dupa filosoful Nietzsche. Poate ca pare o alegere usor ciudata de nume pentru un animal de cmpanie, insa actorul isi are motivele sale pentru care a facut acest lucru. Acesta este un adept al filosofiei lui Nietzsche inca de la varsta de 16 ani, atunci cand un prieten  i-a spus despre acesta si despre filosofia sa e viata.

Celalalt filosof favorit al lui Ian este Masaru Emoto-un ganditor japonez a carui teorie tine de puterea mintii, ceea ce actorul nostru iubeste. Emoto sustine ideea ca este posibil sa curatam de poluare oceanele lumii doar prin rugaciune.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *