meniu

Descopera cum sa nu fii pacalit la restaurant

Nu iti place sa fii pacalit mai ales cand tu platesti pentru un anumit serviciu. Nu este deloc placut insa cand nu stii nu te doare. Asa ca unele tactici aplicate de restaurante pentru clientii sai sunt mcma greu de sesizat. Descopera si tu daca este sau nu cazul sa fii mai atent la modul in care esti servit la restaurnat.

  1. Ti s-a spus ca nu sunt mese disponibile? Ar putea fi doar o mica minciuna. In acest timp se invita sa stai la bar, aici vei consuma mai mult decat ai fi crezut initial. Si daca iti vor spune ca trebuie sa mai astepti insa in cele din urma chipurile ti se gaseste o masa recunostinta ta de a nu fi asteptat prea mult este ceea ce ei cauta de fapt.
  2. Ce ti se recomanda. Iti doresti o mancare care sa fii sigur ca este gustoasa si iti merita banii. Cu toate acestea ceea ce ti se recomanda este mereu din lista tipurilor de mancare de care trebuie ei sa scape mai repede pentru ca va ajunge o risipa in cele din urma.
  3. Meniul este cu tot felul de detalii care sa te atraga mai mult. Asa ca uneori nu se pune pretul, alte ori nu se pune cantitatea asa ca ai mereu sanse sa alegi ceva ce nu te satura si sa iti mai doresti sau sa alegi produsele cele mai scumpe. Nici macar un pahar de vin in loc de o sticla nu te avantajeaza insa asta este o alta poveste.
  4. Bautura care nu se termina la o masa are sanse sa ajunga la o alta. Un paahr de vin al casei cum adesea se spune este de fapt vinul ramas de la cei care nu au terminat bautura comandand o sticla.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *