De ce unii din follower-ii mei de pe Instagram nu apar

Sa aduni follow-eri pe Instagram inseamna ca fotografiile si video-urile tale sunt vazute de mai multi oameni, zi de zi. Cu cat numarul creste, ai putea sa te trezesti coplesit de tinerea evidentei tuturor. Unii follow-eri pot lipsi fie care s-au retras voluntar fie din cauza limitelor din Instagram.

Vezi limita

Sa iti tii evidenta follower-ilor e usor in momentul in care cifra nu depaseste doua cifre pentru ca e usor sa vezi cum se schimba numerele. Totusi, datorita limitei Instagram, chiar daca ai 1000 de follow-eri, ii vei vedea doar pe ultimii 200 care ti-au dat follow.

Nu te mai urmaresc, au conturi private sau sterse

Chiar si daca tii o evidenta meticuloasa a fiecarei persoane care te-a urmarit, numarul se poate schimba. Cineva poate s-a decis ca nu mai vrea sa te urmareasca sau sa-si transforme contul intr-unul privat. Altii poate ca si-au sters cu totul contul si de aia au disparut cu totul din lista de follow-eri.

Bug binecunoscut

In Instagram Help Center, ingropat in sectiunea „There’s a problem with”, compania admite ca e un bug cunoscut care afecteaza acuratetea numarului follow-erilor. Acest bug poate aparea in momentul in care cineva si-a dezactivat contul si serverul nu a actualizat informatiile pentru a-i scoate din lista ta de follow-eri. Instagram stie de bug insa nu are pusa la dispozitie o data exacta la care vor rezolva problema.

Tine evidenta tuturor follower-ilor prin alte programe

Desi Instagram nu ofera un mod de a tine evidenta fiecarui follow-er pe care il ai, site-ul recomanda cateva alte site-uri care pot face asta. Dintr ele amintim de Webstagram si Gramfeed pentru a tine o mai buna evidenta a tuturor follow-erilor pe care ii ai.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *