rochii mireasa

De ce sa porti o rochie scurta la nunta

rochii mireasaDaca a purta o rochie scurta la ceremonia religioasa de la biserica ti se pare putin deplasat, atunci ai putea opta pentru doua rochii de mireasa, una pe timp de zi si una pe timp de noapte. Ai putea opta de asemenea pentru o rochie lunga de mireasa pe timp de zi, pentru cununia civila si religioasa, si mai apoi sa o faci scurta pe timp de noapte, la petrecerea de la local. Exista tot felul de modele si de tipuri de rochii care pot fi modificate sau vin direct cu doua roluri. In unele cazuri, poate fi desprins tulul si organza sau valurile din josul rochiei si poti ramane intr-o fusta mai scurta alba atasata la corset sau la top.

Ai putea beneficia de ambele lucruri intr-o singura rochie. Te vei simti comod, vei putea dansa, te vei putea deplasa si nu vei fi considerata in vreun fel daca vei merge la biserica intr-o rochita scurta sau deasupra genunchilor.

Alege o rochie elaborata daca este vorba despre o multime formala. Atunci cand iti vei alege rochia de mireasa pentru nunta, este de obicei o idee buna sa incerci sa asortezi spiritul ceremoniei si al adunarii cu tinuta ta. Multe rochii scurte de mireasa dispun de niste modele si designuri simple si minimaliste. Daca invitatii tai se vor imbraca in tinute tare formale, ai putea sa risti daca vei aparea intr-o rochie prea scurta si prea de club.

Ar fi o idee buna in acest sens  sa cauti o rochie scurta, dar cu un design mai elaborat in aceste situatii. Te vei simti si tu mai bine si va fi intr-adevar o tinuta de nunta numai buna de purtat in cadrul unui asemenea eveniment.

Unele rochii vin cu trene detasabile. Despre asta spuneam mai devreme. Unele rochii par lungi, dar pe dedesubt au fuste scurte si ceea ce le face mai decente putin sunt trebele care sunt eventual si tranparente. Asadar, le poti desprinde si te poti bucura de o rochie scurta si comoda pentru petrecerea de seara. Vei fi minunata!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *