programare la salon cu Stailer in Constanta

Dacă nu te faci acum cât mai frumoasă atunci când? Mergi la un salon de beauty rapid cu Stailer

Vremea tinereții trece, ridurile și petele de îmbătrânire încep să apară cât ai clipi, părul devine cărunt, corpul mai fragil. Acum cât ești tânără ar trebui să te îngrijești cât mai bine, să folosești creme adecvate tipului tău de ten, să folosești protecție solară zilnic, să mergi la saloane de înfrumusețare să te răsfeți din când în când. Știi și tu cât de bine te simți când ai o manichiură fresh, când ești vopsită sau tunsă proaspăt, când mergi la masaje ce-ți atenuează din durerile ce-și fac deja simțită prezența. Dar mai știi și cât e de chinuitor să obții aceste programări.

Agendele sunt pline pe la saloanele pe care le cunoști și mereu trebuie să aștepți să mergi acolo sau speri că se va elibera un loc și că te vor suna. Dacă ești din Constanta, Brașov, Sibiu, Timișoara, București, Cluj, Iași sau Oradea cu siguranță n-ai descoperit nici 5% din toate saloanele disponibile în aceste mari orașe. Iar pe Stailer sunt înscrise deja o mulțime de saloane din toate aceste orașe și cât de curând se vor alătura și altele. Cu ajutorul platformei Stailer poți descoperi un salon pentru vopsirea parului in Constanta de exemplu, care să te primească fix atunci când îți dorești.

Cum poți face prima programare online

Se spune că online e mai simplu și chiar așa este. Acum te poți programa singur la ce salon și la ce stilist vrei cu doar câteva click-uri, complet gratuit și mult mai rapid. Gândește-te numai cât timp pierzi căutând pe Google saloanele din oraș și sunând la fiecare în parte până găsești unul disponibil. Nu e mai simplu să dai un search pe Stailer și să le primești doar pe cele la care poți merge în funcție de ora și data dorite de tine?

Accesezi în browser-ul tău www.stailer.ro și selectezi câteva filtre de căutare. Selectezi locația, genul tău, serviciul de hair & beauty dorit, data și ora. Apoi primești lista de saloane, ce au disponibile informații esențiale precum prețuri percepute, locația salonului, recenzii ale altor utilizatori Stailer, poze din salon sau cu alte lucrări. În baza acestor informații tu faci alegerea potrivită pentru tine și rezervi un loc pe scaunul stilistului dorit. Completezi datele și urmezi pașii până primești un link de confirmare prin sms. Dacă ești în căutarea unor saloane de cosmetica din Constanta cu Stailer ai mai multe șanse să găsești loc chiar astăzi.

Nu-ți trebuie cont, dar n-ar strica să-ți faci unul

Nu este obligatoriu să îți faci cont pentru a utiliza platforma, însă de fiecare dată trebuie să-ți introduci datele când faci o rezervare. Contul e gratuit și ușor de făcut și te scapă de acest aspect. În plus, poți seta din cont și remindere programărilor efectuate pentru a nu-ți pierde vreodată locul. În cont e mai ușor să gestionezi programările. Dar indiferent cum alegi să te programezi, anularea este mereu gratuită dacă nu mai poți ajunge și scapi de telefoanele incomode către salon. Rezolvi totul online.

De asemenea, poți chiar să-ți și instalezi aplicația Stailer pe telefon din Magazin Play sau App Store. Dacă vrei să afli mai multe detalii scrie la support@stailer.ro.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *