stailer

Dă-ți voie să ai timp pentru tine! Încearcă și instalează aplicația Stailer

În prezent, este mult mai simplu să te programezi la salon. Este necesar să folosești o singură aplicație sau un site pentru a avea parte de programările mult dorite. Stailer este o aplicație prezentă în peste 41 de orașe din România și care se bucură de o popularitate extraordinară.

Poți încerca aplicația Stailer în următoarele orașe: București, Drobeta Turnu Severin, Giurgiu,Cluj Napoca, Iași, Bistrița, Timișoara, Oradea, Piatra Neamț, Pitești, Sibiu, Ploiești, Giurgiu, Deva,  Râmnicu Vâlcea,  Alba Iulia, Tulcea, Buzău, Arad, Bacău, Suceava, Baia Mare,  Călărași, Sfântu Gheorghe, Constanța, Târgu Mureș, Slatina, Craiova, Reșița, Târgoviște, Brăila,  Miercurea Ciuc, Satu Mare, Alexandria, Brașov, Slobozia, Târgu Jiu, Botoșani, Focșani, Vaslui și Zalău.

Incearca si instaleaza aplicatia Stailer și vei avea parte de experiența vieții tale.  Metoda clasică de programare la salon nu făcea decât să îți ocupe tot timpul liber pe care îl aveai disponibil. Cu Stailer, lucrurile sunt mai simple. Vei reuși să te programezi la salon în timp util și vei avea parte de rezultatele pe care le dorești.

Online este mult mai simplu

Online este extrem de simplu să te programezi la salon. Pentru fiecare salon în parte sunt menționate câteva detalii, dar și fotografii și recenzii.

Poți chiar să setezi anumite filtre și în funcție de acestea să îți faci programarea de care ai nevoie. La fiecare salon în parte vei găsi menționate detalii, fotografii și recenzii dar mai ales tarife.

Stailer este aplicația care nu trebuie să lipsească din telefonul tău

Din telefonul tău nu trebuie să lipsească aplicațiile care îți ușurează viața. Stailer este una dintre ele,  este o aplicație ideală atât pentru doamnele, cât și pentru domnișoarele care vor să se răsfețe la salon. Vei avea acces la toate saloanele din orașul tău și vei avea acces la unii dintre cei mai buni hairstiliști din zonă.

De ce trebuie să te programezi online la salon

O programare online la salon te va scuti de multe bătăi de cap. Timpul pe care îl vei economisi va fi perfect pentru tine și te vei bucura de bune rezultate.

  • Te poți programa și la 6 dimineața

Programarea la salon nu mai este condiționată de program sau de o oră anume când recepționera ajunge la muncă. Cu Stailer te poți programa la salon atunci când îți aduci aminte, indiferent că este ora 6 dimineață sau că este ora 22.

  • Nu mai poți uita de programare

Stailer este aplicația care îți va oferi încredere și siguranță. Nu vei mai uita de programarea realizată, deoarece îți vei putea seta anumite remindere. Cu ajutorul reminderelor vei reuși să ajungi mai ușor la programare.

  • Îți găsești mai ușor un salon potrivit

Stailer te ajută să ajungi la un salon mai potrivit pentru nevoile tale. Nu va mai fi necesar să cauți printre prieteni un hairstylist bun, tot ce trebuie să faci este să accesezi aplicația și vei lua o decizie.

Stailer este aplicația de care ai nevoie în viața ta. Vezi mai multe detalii aici despre această aplicație.

Date de contact: support@stailer.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *