cuvinte cheie angajare

Cuvinte cheie in angajare

cuvinte cheie angajareFii exact in cuvintele cheie pe care le vei folosi ca sa ajungi sa fii angajat pe postul pe care ti-l doresti tu. Poate ca esti un bun comunicator sau un bun lider de echipa, insa nu te axa doar pe aceste abilitati simple. Acestea nu vor fi abilitati pe care le caura recrutorii si managerii care angajeaza. In schimb, axeaza-te pe aptitudinile de care ai nevoie intr-un singur job si intr-un anumit domeniu.

Daca esti in cautarea unui job folosindu-te de tehnologie, asigura-te ca vei lua in calcul si sistemele in care esti as si te pricepi cel mai bine. In acest fel, cei care fac angajari pentru candidati potriviti pe un anumit post si care sa aiba anumite abilitati, iti vor asigura faptul ca vor trage tocmai cv-ul tau din toata gramada de alte cv-uri.

Spune pe nume lucrurilor. Problema cu cuvintele cheie este ca nu stii exact dupa ce fraze si cuvinte cheie vor cauta managerii si recrutorii atunci cand vor selecta cv-urile castigatoare, ca sa spunem asa. Poate ca titulatura pe care o doresti intr-un job este de Chief Executive Officer, insa recrutorii nu baga in seama cv-ul tau pentru ca ai folosit prescurtarea si cuvantul cheie este CEO. Asigura-te ca cele mai importante cuvinte cheie sunt incluse intr-o varietate de formate, astfel icnat nimeni sa nu le rateze. Include atat formele lungi ale cuvinelor, cat si abrevierile pentru a aparea in rezultate, indiferent care variatie este cautata.

La fel ca si pe internet, a avea link-uri catre pagini profesionale te poate ajuta foarte mult. Daca vei popula un profil de LinkedIn sau o aplicatie online pentru un job,a sigura-te ca vei include toate link-urile relevante asociate cu candidatura ta. Dispui de un blog de mare calitate, cu informatii specifice industriei in cauza? Pune si link-ul acestuia in cv-ul tau. Asigura-te ca recrutorii te vor gasi de indata.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *