dactrust.ro

Cuptoare si echipamente eficiente pentru sectorul HoReCa

Orice restaurant, pub sau hotel, in fapt orice unitate ce activeaza in sectorul HoReCa este orientata catre multumirea la un grad superior al nevoilor clientului. Dotarile si echipamentele nu trebuie sa lipseasca astfel, mai ales din bucatarie, pentru a multumi orice exigente. Astfel de lucruri le-am aflat din experienta proprie, luand ulterior o decizie pe care nu o regret: am achizitionat pentru casa de vacanta pe care o mai inchiriez uneori un cuptor cu convectie folosit si in restaurante.

Dintotdeauna mi-am dorit propriul confort pentru acea casa de vacanta pe care am reusit sa o construiesc in cele din urma. Am cautat, astfel, sa o dotez si sa o utilez corespunzator, pentru ca fiecare musafir sa se simta cat mai bine pe perioada sederii. M-am gandit la un moment dat sa cumpar chiar cuptoare ca cele din patiserie de la DacTrust – tot de la acest furnizor am cumparat si acel cuptor cu convectie de care va vorbeam mai devreme.

Ajungand pentru prima data pe site-ul DacTrust, am observat o gama foarte variata destinata in special sectorului HoReCa. Nu lipsea din oferta acel cuptor cu convectie, masina de preparat aluat sau acele cuptoare de patiserie de care va vorbeam. Solutiile erau intr-adevar complexe – mai potrivite pentru o unitate ampla de cazare decat casa mea de vacanta. Cu toate acestea, am gasit solutia potrivita cu ajutorul acestui magazin online.

Dupa achizitia cuptorului cu convectie, musafirii au inceput sa fie din ce in ce mai multumiti, la fel si bucatareasa pe care o aveam angajata. Pentru a ne rasplati, un grup pe care l-am cazat la un moment dat ne-a oferit chiar un recital special – cateva melodii cantate acapella de un cor ce mi s-a parut de-a dreptul magnific. Ulterior am aflat si de ce: luau lectii de canto la Bravissimo Art School.

Nu pot decat sa ma declar multumit de alegerea DacTrust. Chiar daca nu detin o unitate de cazare foarte mare, am gasit toate echipamentele ce imi erau necesare. Pentru oricine activeaza pe sectorul HoReCa, recomand cu incredere produsele si serviciile oferite de dactrust.ro – sunt o dovada a profesionalismului, a calitatii si eficientei in acest domeniu.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *