titluri

Cum sa scrii titluri care prind la public

Ce trebuie sa stii despre cum poti scrie titluri care sa atraga atentia si sa fie citite de toata lumea? Noemal ca iti doresti ca articolele, textele, proiectele sau cartile tale sa fie vizualizate si citite de toata lumea. Asadar, nu-i asa ca preferati sa stiti toate trucurile care pot sa va duca la aceste rezultate minunate?

  • Foloseste numerele in titlurile tale. Exista un motiv pentru care toti oamenii cunoscatori in acest domeniu incearca pe cat mai des sa se foloseasca de asta. Uita-te la toate revistele si textele din presa online care dispun in titlurile lor de numere si vezi cat de mult atrag acestea publicul.
  • Foloseste adjective interesante. Uite cateva exemple de asemenea adjective care ne-ar putea ajuta in lupta noastra pentru obtinerea celor mai citite postari si texte din media sau din canalele scrise cel putin. Fara efort, Amuzant, Gratis, Incredibil, Esential, Absolut, Bizar, Minutios. Aceste adjective nu numai ca atrag publicul, dar il si mentin asupra citirii respectivului text pentru a-si da seama daca acea valoare se regaseste de-a lungul stirii si daca ii ajuta cu ceva in viata reala.
  • Foloseste-te de argumentarea rationala.Daca ai de gand sa faci o postare tip lista, fii original macar. De exemplu, ia in considerare urmatoarele lucruri: Motive, Principii, Fapte, Lectii, Idei, Modalitati, Secrete, Trucuri. Daca este posibil, nu folosi niciodata lucruri. Poti face mai mult de atat.
  • Foloseste-te de adverbele Ce, De ce, Cum sau Cand? Acestea sunt niste cuvinte care declanseaza emotii si diferite stari, dar atrag si atentia. Se foloseste de obicei „de ce” si „cum” de cele mai multe ori, pentru ca sunt cuvinte care incearca sa convinga pe cineva de ceva anume. In mod normal, vei folosi fie un cuvant declansator, fie un numar. Insa, rareori suna bine daca vei folosi ambele lucruri.

Este important sa stim cum sa facem fata artei scrierii de titluri pentru ca de la titlu porneste totul si postarea respectiva va fi citita, fie ca este vorba despre creatia unui blogger, a unui scriitor sau a unui jurnalist.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *