Cum sa eviti sa iti strici telefonul la soare

Ca orice alt produs si telefonul tau are nevoie de ingrijire. Asta tine de modul in care il folosesti mai ales in zilele calduroase. Poate ca ti-a mai cazut din mana pana acum si ai ajuns sa te bucuri ca ai o carcasa forte. Insa cand se ajunge in punctul de supraincalzire de la interior se prea poate sa nu ai la fel de multe sanse sa crezi ca esti norocos. Oricat de rezistent se crede a fi un telefon, o tableta soarele este un inamic de care sa tii cont.

Pentru a evita sa iti strici telefonul mobil ai dori sa ai in vedere aspecte precum:

  1. Nu folosi husa acestuia mai ales cand esti in zone cu soare. Acea husa de protectie nu face altceva decat sa contribuie si ea la un plus de caldura adus modului in care se pastreaza telefonul in sine. Asa ca mai bine il tii la aer si eviti sa fie expus la un mediu si mai cald- husa ar putea juca rol de izolator la un moment dat.
  2. Schimbarea brusca de temperatura  nu este nici ea buna. Mai ales pentru circuitele telefonului. Asa ca daca il simti fierbinte cel mai bine ar fi sa il lasi sa isi revina si mai apoi sa il folosesti insa nu sa intri intr-un mediu rece, brusc. Pana la urma si umanul simte aceste schimbari ce pot afecta astfel ca intelegi despre ce este vorba.
  3. Nu il folosi prea mult. greu de facut caci am ajuns aproape sa fim dependenti de telefoane. Insa in loc sa butonezi gadgetul tau mai bine te-ai distra cu cei cu care ai mers la piscina. Faci un favor si telefonului de vreme ce acesta are nevoie de asta caci folosindu-l procesorul este pus la treaba, acesta este sursa de caldura si nu faci altceva decat sa maresti sansele de a-l strica sau de ai afecta starea bateriei pe termen lung.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *