Cum sa castigi bani cu o investitie mica

Bine v-am regasit dragi prieteni la un nou articol pe site-ul meu, in care voi discuta despre o metoda de a castiga bani cu o investitie mica,  si vorba unui prieteni bagi un leu si scoti 100, poate chiar 1000, sau 10000. Cand e vorba despre un profit de ordinul 0000-urilor deja nu mai este de joaca, si este ceva serios, teoretic, practic este chiar o joaca sa faci bani, si banii se fac din nimic daca sti cum sa ii faci.

In primul rand pentru a castiga ceva bani trebuie sa aveti ceva fonduri pe acasa pentru a porni afacerea. In primul rand daca doriti sa porniti de jos, o puteti face cu cap, si fara nici o investitie prea mare, pentru ca totul va fi facut in interiorul casei.

Daca aveti o camera goala in care aveti o caldura suficienta in care puteti pune cateva seminte pentru a rasarii ar fi perfect. Da despre asta e vorba, o afacere cu flori, seminte, pomi, legume si tot ce mai tine de acest lucru. Nu aveti nevoie de prea multe studii, acest lucru le puteti face in timp, de-a lungul zilelor, ca aici nu putem vorbi de ani. In primul rand eu va recomand sa plantati cateva seminte de plante de flori, sau de legume care sunteti siguri ca o sa le puteti vinde. In cazul in care nu stiti cui sa le vindeti puteti pune afise, sa dati diverse pliante pe strada, promovare pe internet poate chiar un site.

In momentul in care ati ajuns la o faza in care ati promovat si ati scos un profit mare puteti trece la pasul urmator : crearea unei sere.

Pentru sera aveti nevoie in primul rand de un sistem bun de irigatii. Daca doriti sa faceti acest lucru va recomand sa citi pentru mai multe informatii click aici . Apoi aveti nevoie de folie de protectie, timp mult, bani un sistem bun de incalzire si cam atat. Acest lucru il puteti face si cautand pe internet.

Cunosc multe persoane care au facut acest lucru si au reusit sa se promoveze si sa obtina un profit din primele luni, poate chiar primul an.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *