Cum montezi un sistem de pompare în fântână. Poți apela la serviciile Eco Drill

Cunoaștem faptul că apa este un element vital pentru noi. Mai ales în vremurile actuale, ne dăm seama că sursa de apă este baza pentru care agricultura va putea să se regenereze din nou.

Cert este că sunt anumite zone din țară unde nu există sisteme de alimentare cu apă, un factor fiind faptul că infrastructura este destul de slab dezvoltată. Fapt pentru care trebuie găsite soluții pentru ca o gospodărie să fie alimentată cu apă în permanență. Vorbim aici atât despre servicii de foraje cât și despre sisteme de pompare precum pompele submersibile.

Pentru aceste servicii însă trebuie să se apeleze la experți în domeniu, care știu pas cu pas ceea ce trebuie să facă pentru a obține o sursă de apă. Eco Drill vine cu astfel de servicii.

Iată de ce să apelezi la serviciile celor de la Eco Drill

Echipa Eco Drill se poate ocupa de realizarea forajelor puțurilor de apă, ce sunt indispensabile în zonele unde nu există o sursă de apă. După finalizarea fiecărui foraj, echipa poate oferi soluții complete în ceea ce privește echipamentul de pompe.

Componentele unui astfel de echipament constă într-o pompă submersibilă, tablou electric cu senzori de nivel, vas de expansiune, cablu electric, șufă de ancorare, țeavă de refulare, manometru, fitinguri și izolatori impermeabili.

În funcție de parametrii forajului adică de adâncime, debit, denivelare și nivel static, aceștia trebuie să se regăsească în fișa oricărui foraj.

Tocmai de aceea, este indicat ca să se apeleze la o firmă cu experiență în domeniu așa cum este EcoDrill. Țin cont de aceste aspecte pentru ca fiecare proiect să fie realizat cu succes.

Ce servicii mai oferă Eco Drill și de ce sunt recunoscuți pe piața de profil

Eco Drill nu are experiență doar în montarea sistemelor de pompare. Aceștia pot realiza foraje de mică, medie sau mare adâncime. Firma recomandă însă pe cele de medie și mare adâncime chiar dacă sunt mai greu de realizat. Calitatea apei este cu totul alta deoarece la mare adâncime nu există risc de contaminare.

La un foraj de mică adâncime pânza freatică există riscul ca apa să fie contaminată.

De-a lungul experienței pe care o au în acest domeniu, timpul de execuție s-a redus la minimum. De asemenea folosesc și utilaje performante, de ultimă generație pentru ca forajul să fie de calitate.

Demn de menționat este faptul că, în funcție de tipologia solului, folosesc sisteme distincte precum forajul hidraulic rotativ cu circulatie de fluid și forajul uscat cu ciocan de fund.

Dacă vorbim despre prețuri, acestea diferă în funcție de mai multe aspecte, în special de zona unde urmează să fie făcut forajul. Cert este că odată ce ați apelat la Eco Drill, puteți beneficia de prețuri avantajoase ce pot fi și negociate.

Totodată, Eco Drill mai oferă și servicii de mentenanță pentru sisteme de pompare profesionale și sisteme de energie neconvențională precum pompe de căldură, panouri solare și încălzire în pardoseală.

Mai multe detalii în pagina oficială.

Date de contact:

office@ecodrillforaje.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *