Cum iti sabotezi drumul spre reusita

Sunt multi cei care iti vor pune bete in roate. Si mai multi vor fi cei care te vor invidia si te vor comenta. Cu cat ai mai mult succes cu atat ai parte de mai multi dusmani. Nu suna bine deloc, nu face placere insa in cele din urma este vorba si de atitudinea ta fata de un astfel de caz.

Iti sabotezi singur succesul si asta se intampla de fiecare data cand nu iti dai seama cum sa abordezi o anumita situatie. Gandirea umana este extraordinar de puternica, nici nu ai idee. Asa ca data viitoare nu mai spune ca nu ai timp. Este o gandire total gresita pentru ca tine de ideea in sine de a-ti rezerva timp pentru ceea ce conteaza. Timp nu vei avea niciodata asa ca ar fi bine sa incepi deja sa indeplinesti ceea ce este de facut.

Nu pleca de la ideea ca este prea greu. Tocmai de aceea se spune ca ar trebui sa muncim cu placere, pentru ca astfel  nu vom simti practic greul situatiei. Asadar, tine cont de asta si nu te plange de nimic. Nu este usor insa nici imposibil asa ca fii deschis la ceea ce este nou de facut.

Pe cont propriu. Este un concept destul de raspandit in zilele noastre ca o femeie sa se descurce singura. Pe cont propriu suna bine asa ca ai face bine ca mai cu seama de dragul situatiei sa te chinui sa faci asta. Daca te lasi demoralizata de la bun inceput nu vei putea face nimic fara ajutor.

Nu stii de unde sa incepi. Este normal, esti bulversata si nu stii incotro sa o iei. Cu toate acestea trebuie sa tii cont de faptul ca un plan de actiune are clar delimitari. Seteaza-ti interesele si vei sti de unde sa incepi!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *