Cereri bizare de despagubire

O femeie de 72 de ani, regina scamatoriilor, care se afisa in magazinele de bauturi, de alimente, in supermarketuri si in magazinele mixte de cartier timp de 48 de ori in timpul carierei sale de escroaca a cerut despagubiri de sute de milioane de dolari pentru ca alimentele achizitionate din aceste magazine erau deteriorate si stricate, asta pana cand a fost prinsa cu minciuna in cele din urma si acuzata de acest lucru in repetate randuri.

O alta femeie din SUA a incercat sa minta cu nerusinare in legatura cu mancarea ce i-a fost servita intr-un restaurant, asta doar pentru a primi alt fel de mancare sau pentru a fi despagubita cu o suma imensa de bani. Aceasta a pretins  faptul ca a gasit un soarece in supa sa de linte, insa atunci cand aceasta a fost examinata mai atent, s-a descoperit faptul ca acel rozator nu avea supa in intestinele sale, deci nu a  avut cum sa fie gatit in bucataria restaurantului.

Asadar, juriul a luat in considerare faptul ca acesta nu ar fi putut ajunge acolo decat printr-o implantare ulterioara. Ca rezultat, aceasta femeie s-a pacalit singura si a fost inchisa pentru conspiratie la extorcare de bani de la proprietarii restaurantului. Dar nici in cele din urma femeia nu a recunoscut cum ca aceasta a comis acest lucru.

Un barbat din Delaware si-a incendiat propria casa si propria masina decapotabila pentru a-si colecta asigurarea auto si de locuinta. Totul a inceput atunci cand proprietarul a zis ca tigaile in care gatea la aragazul sau au luat foc si bucati din acestea au cazut pe jos imprastiind flama peste tot, si ajungand si in depozitul in care acesta avea depozitat galeti intregi de carbune.

Dupa ce a pretins ca a incercat sa stinga infernul, barbatul a sustinut ca a aruncat prima galeata de carbuni incinsi afara si aceasta a nimerit exact in masina sa, aceasta luand foc la randu-i.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *