Cele mai noi smartphone-uri pe care inca nu le poti cumpara

iPhone 6 gold concept by Martin Hajek

Galaxy S5 si HTC One M8 au iesit deja pe piata insa oare ce urmeaza? Daca esti ca mine, niciodata multumit cu ce este deja pe piata, ai nimerit in locul potrivit. Pana la sfarsitul anului, se anunta o multime de modele noi.

Apple iPhone 6

Fie ca esti sau nu fan Apple, iPhone 6 e probabil cea mai asteptata lansare de anul acesta. Daca multele zvonuri din online sunt corecte si compania pastreaza traditia, modelul de anul acesta va fi drastic diferit de cel din urna.

Cele mai mari schimbari sunt asteptate in domeniul ecranului care cel mai probabil va fi de 4.7 inch, cu o rezolutie a ecranului si mai mare. Sunt insa multe alte presupuneri. Ecranul ar putea fi acoperit de safir; telefonul ar putea fi foarte subtire si nu in ultimul rand, iOS 8 s-ar putea sa faca pasi mari. Mai mult decat toate astea, sunt zvonuri ca ar putea veni insotit de iWatch.

Samsung Galaxy Note 4

Discutiile despre noul telefon-tableta de la Samsung abia ce au inceput insa asteptarile sunt mari. Ecranul ar putea fi de 5.9 inch si telefonul in sine, ar putea avea colturile foarte rotunjite. Ar putea avea o rezolutie a ecranului de 2560 x 1440. Se asteapta o camera de minim 16 MP. carcasa rezistenta la apa etc.

HTC One M8 Mini

Zvonuri despre HTC One M8 Mini au inceput deja sa se raspandeasca. Daca sunt corecte, modelul ar putea avea ecran de 4.5 inch, 720p, procesor quad-core si Android 4.4. In Mai, se astepata deja anuntarea unei date oficiale de lansare a modelului.

Amazon Fire 3D

Unul din cele mai neobisnuite telefoane ar putea fi lansat pana la sfarsitul anului. Daca telefonul chiar va fi lansat, ar putea sa aiba un sistem inteligent de urmarire a miscarii ochilor pentru a crea o interfata 3D.

Care din ele ti se pare mai plauzibil? Haideti sa vedem, care din voi are mai multa dreptate pana la sfarsitul anului.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *