asia

Cele mai frumoase locatii din Asia

Daca te vrei sa pleci in vacanta, cu siguranta Asia nu este primul loc la care te gandesti. Cu toate acestea, cel mai intins continent al lumii ofera o multime de locuri care merita sa fie vizitate. Iata care sunt cele mai minunate locuri din Asia pe care ar trebui sa le vizitezi.

Siem Reap, Cambodia este capitala provinciei Siem Reap. Una din cele mai frumoase locatii care merita de vizitat este templul Angkor Wat. Inafara de acesta, aici exista o multime de alte temple, muzee dar si piete traditionale si culturale. Cu o multime de atractii turistice, acest loc nu este deloc aglomerat, iar in acest fel vei putea beneficia de libertatea de a adopta cat mai usor obiceiurile si cultura locala.

Bokeo Nature Reserve, Laos. Localizat in provincia Bokeo din Laos, aceasta rezervatie naturala a fost realizata cu scopul de a proteja gibonul cu obraji albi. Daca esti un iubitor al aventurilor, acesta este locul perfect pe care nu trebuie sa-l ratezi. Aici vei avea sansa de a dormi in case suspendate in copaci.

Kuala Lumpur, Malaysia este unul din cele mai minunate locuri de vizitat datorita varietatii lucrurilor care pot fi vazute, unde arhitectura alterneaza de la constructii culturale pana la cele mai moderne. Desi nu este un oras extrem de bogat in atractii, sunt destule obiective care fac o oprire aici una de tinut minte. Asiaticii vin aici des pentru mancare si cumparaturi.

Halong Bay, Vietnam. Acesta este unul dintre cele mai spectaculoase locuri din Asia, o locatie paradisiaca, unde apele verzi ale golfului intalnesc stancile muntoase.

Bali, Indonezia. Este bine cunoscut faptul ca insula a devenit una dintre cele mai vizitate destinatii turistice de pe intregul glob. Bali mai este numit si Paradisul Zeilor pentru ca aici sunt multe temple pentru rugaciuni. In plus, in Bali se celebreaza multe ceremonii religioase ale hindusilor.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *