vise

Cele mai comune vise ale noastre

viseCele mai comune vise dintre toate sunt o serie de mai multe asemenea intamplari pe care le traim in timp ce dormim. Insa, nu numai visele dulci ne ajuta sa stam linistiti si relaxati in timp ce dormim, ci si cosmarurile care ne trezesc din somn si in care ne simtim prinsi de cele mai multe ori. Care sunt cateva dintre cele mai intalnite vise pe care le avem cu totii si cam ce inseamna fiecare?

  • Zborul. Se spune ca acest vis ar fi pozitiv, ceva ce inseamna ca vei creste inalt, sanatos si frumos. Insa, nu este asa. Aceasta este doar vorba unei persoane trecute prin viata. Daca visezi cum ca zbori, nu te ingrijora. Si eu am visat asa ceva, si iti pot spune ca ma simteam foarte bine in acea stare si cu acea putere. Zborul inseamna ca trebuie sa iti faci mai mult timp pentru libertatea ta. Fie ca muncesti prea din greu, fie ca esti intr-o relatie nesanatoasa, fie ca te certi prea des cu cineva, ar trebui sa te eliberezi din aceasta etapa si sa iti vezi de propria viata. Zborul inseamna, de asemenea, si succes.
  • Moartea. Poti visa despre moartea oamenilor apropiati din viata ta, despre moartea prietenilor si asa mai departe, insa nu inseamna neaparat ceva rau. De fapt, un vis cu moarte inseamna cum ca ai duce o viata mai lunga, in timp ce alte parti sustin ca, de fapt, moartea inseamna reinviere si reiventare. Daca esti prins intr-un job care nu te multumeste, atunci fa ceva in privinta asta si tot asa.
  • Calatoriile. Indiferemt unde vei merge si ce mijloc de transport vei folosi, calatoritul inseamna ca ti-ai pierdut drumul in viata. Incerci sa scapi de probleme, de frici si de temeri. Este un semn ca ar cam trebui sa lasi totul deoparte si sa stai pe loc, sa recunosti ce nu este bine si sa schimbi pe cat mai repede cu putinta.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *