Cele mai bune aplicatii utilitare pentru iPad

AcuWeather (gratuita)

accuweather iconDaca vrei sa verifici cum va fi vremea mai tarziu sau vrei sa vezi informatii referitoare la vremea de saptamana care vine, aceasta aplicatie este una relativ precisa. Poti sa o customizezi pentru a arata cum doresti si poti seta alerte in timp real care sa te avetizeze de schimbari bruste ale vremei. Cu suport pentru peste 2.7 milioane de locatii din lume, este usor pentru a fi inaintea vremei, indiferent de locul in care te afli.

Air Video HD(gratuita)

air video hd icon

Intr-un final, vei ramane fara spatiu pe iPad insa aceasta aplicatie te poate ajuta sa mergi in viitor. Te lasa sa iti accesezi libraria de pe PC sau Mac. Alegi un film si aplicatia va converti si va rula filmul fara sa fie necesara mutarea fisierelor. Este usor de folosit si este si un mod offline in care poate fi folosita astfel incat poti descarca un film pe iPad pentru a-l vizualiza mai tarziu.

Remote(gratuita)

remote icon

Converteste-ti iPad-ul intr-un controller pentru a selecta si rula muzica din iTunnes in reteaua ta de acasa. Aceasta aplicatie poate fi folosita pentru a accesa si asculta muzica din libraria iTunnes insa ruleaza si iTunnes Radio si trimite muzica la speaker-ele AirPlay. Daca ai un televizor Apple, aceasta aplicatie te lasa sa cauti, sa accesezi si sa controlezi continut cu gesturi si cu tastatura virtuala.

Onavo Protect (gratuita)

onavo-protect-logo

Daca navighezi foarte mult pe internet, cumperi sau administrezi un cont bancar, atunci poate ca trebuie sa iti iei cateva masuri de siguranta. Aceasta aplicatie este destinata pentru a preveni atacurile conturilor importante. Te va avertiza in legatura cu site-uri periculoase, va bloca anumite site-uri periculose si se va asigura ca esti constient cand un site sau o conexiune Wi-Fi nu este sigura.

Tu ce aplicatii utilitare folosesti pe site-ul tau? In articolul de data viitoare vom oferi si mai multe astfel de aplicatii.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *