Cele mai bune aplicatii utilitare pentru iPad – partea 2

Tango Text, Voice and Video (gratuita)

tango logo

Aceasta aplicatie sustine ca are 100 milioane de utilizatori la nivel mondial si in momentul de fata, exista o versiune special dedicata utilizatorilor de iPad. Iti permite sa faci apeluri video, apeluri voce, sa trimiti mesaje, sa joci jocuri si sa imparti fotografii, totul gratuit, cu alti utilizatori ai aplicatiei. Este foarte usor de folosit si isi face treaba pe care spune ca o face. Va functiona pe reteaua de internet oferita de provider-ul de telefonie insa daca folosesti Wi-Fi, se poate dovedi un adevarat instrument care te ajuta sa economisesti bani. Acum, tot ce trebuie sa faci este sa iti convingi prietenii si familia sa isi instaleze si ei aplicatia pentru a putea conversa cu ei.

Files App (3$)

FilesApp

Te enerveaza faptul ca nu poti vedea tot ce ai pe iPad intr-un singur ecran? Aceasta aplicatie manager de fisiere s-ar putea sa te scape exact de acea frustrare. Poti sa vizualizezi toate fisierele pe care le ai pa iPad; poti sa scoti fisiere din Dropbox, Google Drive sau Box; poti sa faci drag and drop la fisiere din Mac sau PC in web browser, pentru a le transfera. Are un mod foarte simplu de organizare a fisierelor si iti ofera viziune instanta asupra tuturor fisierelor pe care le ai pe iPad.

QuickBooks Online for iPad (trial gratuit, abonament lunar de 13$)

QuickBooks icon

Detinatorii afacerilor mici, vor iubi pur si simplu aceasta aplicatie. Iti permite sa urmaresti activitatea fondurilor tale si te ajuta cu facturi si o multime de alte chestii. Poti sa pui acolo contacte din alte conturi existente, sa tii inregistrari asupra tuturor cheltuielilor si sa urmaresti toate facturile. Aceste date pot fi folosite pentru a genera rapoarte pentru busines-sul tau. Abonamentul lunar costa 13$. La inceput insa, ai 30 de zile in care poti folosi aplicatia in mod gratuit, pentru a te convinge ca isi merita banii.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *