lucruri sala

Ce uitam sa facem la sala

lucruri sala

Mergem la sala, bine, dar uitam de fiecare data unele lucruri esentiale pe care ar trebui sa le facem, sa le respectam sau sa le aducem cu noi. Mai uitam cateodata sa platim abonamentele la timp, uitam sa aducem cu noi sticla cu apa sau prosopul  cu care exersam.

Uneori, mai uitam si de ceilalti din sala si ne facem exercitiile de unii singuri, adanciti un lumea noastra, insa si de cele mai multe ori uitam ce tipuri de exercitii ar trebui sa facem intr-o zi, pentru ca grupa de muschi si la ce ne ajuta.

Parca suntem niste copii mici carora trebuie sa li se aminteasca sa mai faca din cand in cand sport, cum anume si ce ar trebui sa respecte si ce sa nu faca. Printre lucrurile pe care uitam sa le facem de obicei cand mergem la sala de forta se numara si oferirea de opinii nesolicitate.

Pot spune ca mi s-a intamplat si mie, in sensul ca m-am bagat in seama aiurea vorbind despre ce ar trebui sa faca cutare si cutare. Insa, pe de cealalta parte, cand mi s-a spus si mie ca ar trebui sa fac in felul asta si nu asa sau ca nu fac un exercitiu bine, nu m-am simtit prea bine si parca m-am demotivat oarecum.

De aceea nu este deloc ok sa iti dai cu parerea sau sa iti spui opinia decat daca esti invitat sa faci acest lucru. Nu este deloc placut a primi mustrari si a fi criticat in mod constant in loc ca persoana in cauza sa-si vada de treaba ei.

Cand mergem la sala, uitam de cele mai multe ori ca acel echipament de acolo este acolo pentru a folosi cuiva si pentru ca cineva sa lucreze la el si nu pentru stat pe el sau de sprijinit in pauze.

Nu are nimic sa mai stam din cand in cand sa ne relaxam, dar nu atata timp cat mai sunt persoane prin jur si au de efectuat exercitii la aparatul pe care noi tocmai ne-am asezat. Plus, ca pauzele lungi nu sunt bune deloc si dupa ce te vei fi pus jos, iti va veni mai greu sa te ridici sa te reapuci de treaba.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *