studio-videochat-prime-studios

Ce trebuie sa stii despre studioul de videochat Prime Studios

Tot mai multe tinere isi directioneaza calea catre videochat. Si nu numai pentru castigurile financiare, care sunt cu mult peste minimul pe economie. Insa bineinteles, fiecare studio este diferit, deci multe dintre cele ce vor o astfel de cariera nu stiu ce sa aleaga.

Prime Studios este un studio de videochat din Bucuresti unde conditiile de lucru sunt de lux, iar modelele lor nu numai ca se bucura de independenta financiara, dar si de alte beneficii. Mai jos afli care sunt acestea, daca decizi sa te alaturi echipei.

Vei gasi fericirea la acest studio de videochat

Cine spune ca banii n-aduc fericirea minte cu desavarsire, ori n-a avut niciodata destui. Desigur sunt cazuri in care banii nu pot face nimic, insa o situatie financiara stabila, din care te intretii, dar iti mai permiti sa te duci si in vacante si sa-ti cumperi lucruri scumpe este ceva la care majoritatea aspira. Pana la urma viata este facuta sa fie traita si cum o traiesti fara bani?

Sa supravietuiesti de la o luna la alta este un scenariu in care multe persoane se afla. Insa, generatiile tinere inteleg ca jobul ca model de videochat este un job normal in zilele noastre. Despre acest job vezi mai multe aici.

Traieste-ti viata fara regrete – alege Prime Studios

Cu siguranta multe femei s-au saturat sa lucreze la joburi mediocre, pe un salariu de tot rasul, unde sunt epuizate fizic, psihic si emotional. Devin un fel de roboti si se distrug zilnic doar pentru a-si putea plati facturile si necesitatile. Astfel de situatii, combinate si cu o sanatate mentala precara pot duce la multe scenarii sumbre.

Prime Studios promite sustinere deplina a modelelor lor, gasind aici fericirea, indiferent ca sunt incepatoare sau au venit de la alte studiouri. Iata cateva avantaje:

  • job 100% legal, confidentialitate maxima si un salariu minim de inceput de 3000 de lei. Desigur, pe langa salariu vei castiga mult din comisioane, aici depinzand de nivelul tau de implicare.
  • dupa o prima luna de colaborare primesti 500$ bonus, iar daca aduci si o prietena, dupa prima ei luna mai primesti 200$;
  • in fiecare luna modelul ce are cele mai multe ore petrecute online este trimisa intr-un city break platit de echipa. Ai sansa sa vizitezi locuri minunate;
  • anual se organizeaza concursuri ce au ca premiu o operatie estetica la alegere. Insa chiar daca nu castigi ti le vei putea permite si singura;
  • programul este normal de 8 ore/zi, insa ai posibilitatea in fiecare saptamana de a-ti alege tura de lucru dintre dimineata, intermediar si seara. Daca vrei sa prelungesti programul de lucru, turele si bonusurile sunt platite dublu;
  • lucrezi in deplina siguranta, cu echipamente de studio performante, fara sa te chinui fizic sau psihic, pur si simplu doar te distrezi conversand cu membrii. Cu cat inveti mai bine sa te pliezi pe discutii si ce preferinte are fiecare cu atat ai sanse mai mari de fidelizare a acestora, deci avantajele financiare nu vor intarzia sa apara.
  • uiti complet de stres, de grija zilei de maine si iti vei putea indeplini toate visele care pana acum pareau intangibile.

Afla de pe prime-studios.ro mai multe informatii despre inceperea carierei aici. Descopera si tu cum sa muncesti in lux, relaxare, iar banii sa tot curga. Cu siguranta nu vei regreta!

Contact:

0725165944

Piata Victoriei (Metrou Victoriei)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *