Ce masina merita sa iti cumperi acum

Stateam si am gandeam zilele trecute cat de necesara este o masina in zilele noastre. Permisul de conducere l-am luat acum cateva luni, pot sa spun ca am invatat multe de cand l-am luat, degeaba conduci tu regulamentar, pentru ca sunt altii mai nebuni ce nu au nici o treaba cu codul rutier, asa ca intr-un fel sau altul trebuie sa ai o alta abordare. Pana acum am condus pe masina familiei, dar vreau sa va spun ca e o diferenta majora, pentru ca intr-un fel mergi cu masina ta si altfel mergi cu alta masina, care nu este a ta.

Masina pe care mi-o doresc si vreau sa mi-o cumpar este un Volkswagen Golf 4, nu costa nici scump dar nici prea ieftin, este o masina pentru un buget mediu. De-a lungul timpului am invatat ca Romania este o tara numai de mancatori de rahat, daca nu mananca ….. de la altul nu se lasa, de aceea sunt tot felul de impozite, taxe nu stiu de care prin care preferi sa nu iti mai cumperi nici o masina si sa stai linistit in banca ta sa circuli cu tramvaiul sau cu transportul in comun. Golf 4 este o masina cum nu se poate mai buna, chiar am ramas surprins de cum arata, cum merge, pentru ca am avut onoarea de a o si conduce, iar consumul este unul foarte mic. Pe langa asta, taxa de inmatriculare nu este una chiar astronomica, este chiar una foarte buna. Ce mi-as dori este sa imi iau o masina in 2 usi si sa imi cumpar speciaul un scaun auto, dar de culoare neagra, din piele si sa iasa in evidenta cand o sa conduc eu. Am niste visuri destul de interesante, acum sa speram ca multe dintre ele se vor indeplinii. In viata este bine sa iti faci planuri, dar sa si visezi.

Sunt fericit ce am reusit sa fac pana acum in viata mea si mi-as dori sa imi urmez toate oportunitatile. Doresc sa imi termin facultatea ASE, dupa care sa imi desfasor activitatea in firma mea, cum nu se poate mai bine. Tocmai acum discutam cu o ofera de la o firma pentru telefon si fax, prin care primesc gratuit o imprimanta, dar imi dau seama ca nu o sa o primesc chiar acum, ci peste o luna, mai bine zis la anul si pentru asta eu nu sunt foarte fericit, chiar sunt putin suparat de asta, pentru ca imi doream de mult sa fac asta.

Pe langa capitolul asta, masina reprezinta un factor influentabil ce trebuie sa il desfasor. Degeaba am o firma daca nu pot sa imi iau si o firma. Din momentul in care o sa imi iau si o masina, o sa imi permit sa imi desfasor activitatea in toata Romania. In incheiere as vrea sa adaug ca este bine sa ne cumparam o masina, sa ne desfasuram o activitate, insa trebuie sa adaug faptul ca taxele din Romania sunt foarte mari. Atat pentru astazi va multumesc pentru atentie !

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *