pictura pe numere pictorul fericit

Ce ai spune să pictezi tablourile cu care decorezi casa? Poți face asta cu Pictorul Fericit!

Ideea de a picta de unul singur un tablou nu sună prea bine pentru cel care nu a fost prea mult prieten cu arta și munca manuală. Este nevoie de talent și viziune și unii se simt ca și când ar avea două mâini stângi. Ei bine, au șansa acum de a experimenta pictura altfel, grație picturii pe numere. Iar aici Pictorul Fericit este magazinul online pe care trebuie să îl descopere!

Pictura pe numere – să înțelegem despre ce este vorba

Pictorul Fericit a lansat acest concept, de inspirație americană desigur. Pictura pe numere face parte din categoria de proiecte DIY, adică do it yourself. Adică fix așa, să îți pictezi singur propriile tablouri.

Pictura pe numere vine însă cu ajutor pentru ca oricine să poată picta. Așadar, pe toată suprafața acelei pânze ce urmează să fie pictată este imprimată o schiță, precum și o înșiruire de numere. Corespondența între numere și culori va face astfel ca pictorul amator să știe unde să pună ce culoare trebuie. Așadar, cu puțin ajutor va ști ce și unde să picteze pentru că rezultatul final să fie unul perfect! Mai multe detalii poti citi aici.

Când este timpul potrivit să pictezi pe numere

Pictura pe numere vine la pachet cu multă satisfacție de a picta singur pe numere un tablou perfect. Acest gen de experiență este recomandată atât adulților, cât și copiilor, în orice moment al vieții. Puțin timp din rutina voastră să îl dedicați acestui proiect va fi poate unul din cele mai plăcute cadouri pe care vi le faceți singuri.

Cei care au încercat până acum pictura pe numere sunt de acord cu faptul că nu doar rezultatul final este satisfăcător, ci și parcursul în sine. Pentru că te deconectezi, pentru că te cufunzi parcă într-o lume în care doar culoarea contează. Este, să spunem, o altfel de terapie pentru mintea ta.

Cât te costă această distracție

Știți cum se spune? O eliberare de nervi din când în când și un pahar de vin servit când trebuie vă poate scuti mai târziu de ani de terapie la psiholog. Am putea spune același lucru și despre pictura pe numere. Investiți în ceea ce vă face plăcere, în hobby-uri care vă ajută să vă dezvoltați skill-uri sau pur și simplu în activități creative care vă deconectează de stres, pentru a vă ajută să vă conectați cu sinele.

Pentru adulți și copii pictorulfericit.ro vine cu oferte variate de picturi pe numere. În această perioadă sunt reduceri de asemenea la o gamă de picturi, multe dintre ele fiind despre picturile cu tematică de iarnă. Veți găsi de asemenea aici picturi pentru el, ea, pentru copii, la prețuri cuprinse între 129 de lei și 149 de lei.

Pictura pe numere este o experiență ca niciuna alta. Merită încercată, iar când este hotărât deja pictorulfericit.ro are oferte greu de refuzat!

Contact:

Str. Mărășești, nr. 18, et. 1, cam. 2

contact@pictorulfericit.ro 

0754 459 540

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *