Cazare Eforie Nord

Astazi o sa scriu un articol pe tema turismului din Romania, si anume zona eforie nord, zona care am petrecut 7 zile foarte frumoase alaturi de multi prieteni. Ca si „amatori” ( ca sa ii spunem asa ) am plecat cu gandul ca o sa ne gasim unde sa stam acolo, ca auzim multe persoane care spuneau ca ei au inchiriat loc la hotel, si cand au ajuns acolo au venit persoane si le-au propus tot felul de oferte pentru cazare. Zis si facut, am plecat dupa cum am spus cu bani la noi, bagaje, tot ce ne trebuie pentru a petrece 7 zile. Am inceput din Mamaia. Aici tot felul de oferte atractive, dar foarte foarte departe de plaja, trebuia sa mai mergem cateva zeci de kilometrii, apoi am mers in Eforie, am gasit un loc destul de atractiv, insa am preferat sa ne ducem mai departe.

Am mers si in Costinesti, Jupiter, Saturn, si tot felul de statiuni, insa nimic nu ne-a placut. Bineinteles ca am ramas in Eforie Nord. La prima vedere nu imi convenea de nici un fel, mi se parea ca totul este pe dos, dar pe parcurs mi-am dat seama ca este locul perfect, pentru ce dorim noi. Foarte aprope de plaja, la un pret destul de atractiv. Plaja de asemeni era minunata, insa geamandura era foarte aprope, apa era destul de adanca dupa numai cativa metrii.  In zona Eforie Nord, am gasit multe localuri interesante, plaja minunata, cluburi si tot feluri de minunatii. Ce este de remarcat este pretul. Preturile destul de mici, in comparatie cu Mamaia sau alte statiuni.

Seara, chiar daca aveam si cluburi in Eforie Nord, preferam sa petrecem in Costineti, unde este o atmosfera pentru tineret, iar in ultima zi am ramas in Mamaia. Totul a fost minunat, exclus prima zi in care nu am gasit cazare si a trebuit sa stam mai mult plecati in loc sa stam la plaja. Ca si raport calitate-pret, conditii as alege Eforie Nord pentru ca preturile sunt mult mai bune, iar totul este minunat.

Pentru oferte  de cazare click aici . A fost o vara minunata si la anul voi merge tot in acelas loc, in zona Eforie Nord pentru ca aici este mult mai frumos ! 

1 thought on “Cazare Eforie Nord”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *