Cazare Costinesti

Statiunea Costinesti aflata in localitatea cu acelasi nume reprezinta una dintre destinatiile preferate pe timp de vara de marea majoritate a tinerilor studenti. Numele statiunii provine de la un cunoscut om politic al zonei de la sfarsitul secolului XIX pe numele sau Emil Costinescu, dar in trecut (undeva intre anii 1840 si 1960) a purtat si denumiri mai putin obisnuite precum “Fantana bivolului” sau “Libertatea”.

Statiunea reprezinta destinatia ideala pentru week-endurile calduroase de vara datorita tarifelor de cazare mai accesibile, nisipului fin si nu in ultimul rand datorita celebrelor petreceri in aer liber pentru care Costinestiul este recunoscut la nivel national. Se spune ca orice student trebuie sa ajunga macar o data la Costinesti pentru a petrece nebuneste noaptea si pentru a se relaxa pe nisipul fierbinte dimineata, mai multe informatii despre Costinesti puteti gasi pe CazareCostinesti.org

Costinestiul a devenit localitate turistica datorita investitiilor din zona de pe vremea comunismului, investitii a caror mosteniri se gasesc si acum prin vilele, bungalourile si hotelurile construite in acea perioada.Totusi, dupa 1990 statiunea s-a extins in partea de nord construindu-se hoteluri si vile moderne care ofera confortul si serviciile dorite de catre toti turistii.

Atractiile turistice ale statiunii sunt reprezentate in principal de discotecile in aer liber precum Ring, Vox Maris sau celebra discoteca a Tineretului, aici veti gasi pe timpul verii seara de seara o multime de turisti dornici sa petreaca cu voie buna pana la rasaritul soarelui. Si daca tot am adus vorba de dimineata si soare, nu e nimic mai frumos decat sa vezi cum primele raze ale soarelui lumineaza celebra epava Evanghelia si incalzeste nisipul rece de sub picioare. De asemenea, obeliscul reprezinta o alta atractie turistica importanta, acesta find un simbol al Costinestiului unde multi turisti doresc sa se fotografieze pentru o amintire de neuitat. Costinestiul nu-i uita nici pe cei mai in varsta oferindu-le prin lacul cu acelasi nume situate pe interiorul tarmului o atractie turistica cu efecte benefice asupra sanatatii datorita namolului sau.

Si revenind la voia buna, atat tinerii de azi cat si tinerii de ieri pot sa petreaca o seara mai linistita la terasa “White Horse”, terasa unde muzica Rock’n’Roll este la ea acasa.

Tinand cont de faptul ca zona de sud a litoralului este recunoscuta pentru tarifele mai mici practicate este evident faptul ca aici veti gasi unele dintre cele mai tentante oferte pentrucazare pe litoral. Incepand cu tarifele de camping, continuand cu cele ale bungalourilor, a camerelor de hotel si terminand cu vilele luxoase, raportul dintre serviciile oferite si pret este unul excelent. Daca vei cauta in vara aceasta cazare costinesti cu siguranta vei gasi preturi mai bune decat in alte statiuni si in plus de asta, aici vei avea parte de foarte multa distractie si voie buna, lucruri pe care uneori banii nu le pot cumpara.

Suna bine , nu? Poti sa-i spui o vacanta nebuna, o vacanta pe bani putini sau pur si simplu o super vacanta la Costinesti, locul unde vara petrecerile par ca nu se termina niciodata, unde valurile sunt mai frumoase, unde nisipul pare mai fin si unde soarele pare mai stralucitor. Locul unde cu siguranta vrei sa ajungi si tu in vara aceasta.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *