Cat de mult a evoluat tehnologia ?

In articolul de acum vreau sa discutam putin despre tehnologia si cat de mult a evoluat ea. Ma uitam zilele trecute la lansarea lui Iphone 5s si 5c. Nu inteleg de unde vine litera C, banuiesc ca vine de la China, ca alta denumire nu are cum. Iphone daca vreti sa o luam asa este mult in spatele lui Samsung, care de data asta cu lansarea lui Samsung Galaxy S IV a batut automat toate competitiile. Camera foto mult mai performanta, ramul si tot felul de chestii care te uimesc pur si simplu din punct de vedere al tehnologiei.

Inainte nu era tehnologia asta, tin minte ca ma uitam pe minimax si atomic sau cum se numea atunci si imi placea atat de mult. In acest moment deja nu mai avem loc la cat de multe emisiuni si programe sunt. Aveam inainte doar programul Tele 7 ABC, doamne cat imi mai placea, atat aveam in rest nimic. Acum pe langa faptul ca avem smart tv-urile, prin care putem sa ii spunem ce sa faca, nu stiu cat de bini au intrat ele pe piata.

Mai bine ne faceau masinile zburatoare, pentru ca era mult mai ok fata de tehnologie asta. Si sa nu fie hahaha, iphone 5s vine echipat cu un procesor pe 64 pe biti, nu inteleg de ce era necesar un procesor atat de performant, numai zic procesoare pe telefoane octa core. Daca puneau si ei windows pe ele, dar nu windows phone, chiar windows 8 direct ca pe calculator, mai ziceam era altfel sau proiectoare dealea performante care putem sa le folosim pe post de touchscreen. De ce nu sunt in stare sa proiecteze imaginea celui care vorbim la telefon ca in filmele SF ? Numai papagali in lumea asta si vin si ei cu niste tehlonigii de care sincer sa fiu nu aveam atat de mare nevoie noi.

Ca sa fiu sincer cititorul de amprente reprezinta o noua tehnologie la telefoane care intr-adevar este foarte folosita, si numai zic la iphone obtiunea de localizare sau blocare in cazul pierderii acestuia, ceea ce mi se pare foarte interesant, si chiar aveam nevoie de asa ceva. Dar nebunia asta ca ridicam mana in fata la samsung galaxy s4 si se misca, deci wow.

Haideti sa va spun ceva. Telefoanele in ziua de astazi efectiv sunt in competitie cu dsl-urile si aparatele digitale. Eu organizez diferite evenimente, si sunt si pe partea de sonorizare la nunta, botez si foarte multe evenimente. Acum mai nou folosesc iphone-ul meu 4s ca sa fac poze si la nunta, pentru ca este cea mai buna metoda, decat sa vin cu camera mea foto.

Nu mai zic ca poti castiga foarte multi bani daca faci poze la nunti. Am vazut spre surprinderea mea un fotograf la o nunta din brasov, pentru ca am ruda de acolo, care nici macar nu avea aparat foto, facea totul cu telefonul. Deci laso incolo de treaba ca asta prea mi s-a parut ciudat, asa ca am venit acasa sa caut si eu fotograf nunta brasov si ce sa gasesc ? Numai profesionisti, cu aparate dealea scumpe care regleaza cadrele in nu stiu ce fel. Acum intrebarea mea ramane, cine era omul ala care facea poze cu telefonul ?

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *