carti

Carti autobiografice

carti
carti

La inceputul anului 1990 si pana la mijlocul anului 2000, Andre Agassi a dominat tenisul nu numai cu sarmul si cu moda sa, ci de asemenea si cu talentul sau la jocul in sine. Acest trecut campion numarul 1 din tenis a scris despre viata sa, confesiunile despre controverse, viata sa amoroasa si „ura”  pentru jocul de tenis in sine. Memoriile sale sunt amuzante intr-o maniera neagra si sunt privite ca fiind unul dintre cele mai bune best sellere ale tuturor timpurilor.

Memoriile sau autobiografia lui Stephen King supranumita On Writing: A Memoir of the Craft este intocmita intr-un mod exceptional  si nu contine nici un pic de element de horror in ea, spre deosebire de celelalte carti ale lui King.

Dupa ce vei citi aceasta carte, vei fi invatat despre viata sa personala, despre experientele sale, despre cum s-a zbatut inainte de perioada in care a devenit faimos si dupa aceasta perioada, si despre ceea ce il face pe el un romancier atat de popular. Stilul sau contine umor de calitate si o dexteritate foarte buna. Fiecare parte (exista trei parti ale acestor memorii) sunt la fel de informative si de captivante.

A Moveable Feast scrisa de Ernest Hemingway este o poveste a inocentei pierdute. Povesteste evenimentele vietii unui mare autor american si ajurnalist in acelasi timp, cum a fost format intru a deveni un autor de succes, interesele lui legate de dragoste si perspectivele lui legate de toate lucrurile din jur. Cu toate ca evenimentele sunt imprastiate, cartea este totusi foarte interesanta in felul ei propriu.

Autobiografia lui Mark Twain este la fel de interesanta si de emotionanta ca si povestirile sale. In primul volum al memoriilor lui Mark Twain, vedem o prezentare colorata vietii lungi a acestui autor minunat. Cartea este una clasica in sine si fiecare element, cum ar fi stilul, imaginatia, rasetele si tragedia, dovedeste acest lucru din plin.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *