Cantatul la pian si alte chestii romantice

Una dintre cele mai frumoase arte este cu siguranta,cantatul la pian.Indiferent de ce gen de muzica asculti,indiferent de starea pe care o ai,sa asculti o melodie la pian mi se pare ceva minunat,iar cei ce fac acest lucru sunt adevarati artisti,ce merita tot respectul.
Lectiile la pian nu sunt tocmai usoare,si trebuiesc incepute de la o varsta frageda,altfel acestea sunt din ce in ce mai greu de inteles,cu cat incepem de la o varsta mai inaintata.
O melodie cantata la pian mi se pare si un gest extrem de romantic si, in acelasi timp,emotionant.”Dragostea este precum cantatul la pian. Mai intai trebuie sa inveti sa canti dupa reguli, iar apoi trebuie sa uiti toate regulile”,spunea cineva.Sunt oameni care au ridicat sali de spectacol in picoare,fiind aplaudati si priviti de chipuri inlacrimate.
Da,uneori o astfel de activitate este mult mai atragatoare si impresionanta ca manelele dintr-un BMW rosu,zic!
La fel de romantic mi se pare sa primesti un buchet format din 101 trandafiri.Adica,sa fim seriosi,ce fata nu ar fi impresionata de un asemenea gest?Pacat ca baietii din zilele noastre nu sunt chiar atat de romantici,ci mai mult pe interes.E mult mai romantic acum ca iubitul tau sa iti ia nu stiu ce masina,sau vila la mare.
Dar macar la nunta voastra,pe langa lautari si Salam,sa cante cineva la pian,zic! Si mai romantic ar fi ca insusi cel cu care va urma sa iti petreci intreaga viata,sa faca acest minunat lucru,special pentru tine.Gesturile micute si romantice pot avea un efect neasteptat de favorabil.
Asa ca baieti,macar daca nu cantati la pian,lasati orgoliul ,principiile si pretentiile si lasati frau liber sentimentelor voastre,oricat de greu v-ar fi sa le exprimati,pentru ca acestea cu siguranta vor fi apreciate si recompensate,poate mai mult decat ati facut-o voi .

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *