Secretele din spatele unei campanii de promovare, de publicitate pentru produse, aduc idei interesante. Exista o intreaga psihologie despre ce si cum percepe creierul uman un anumit produs. Desi totul se rezuma la nevoia de a convinge consumatorul sa faca o anumita alegere strategia este cu mult mai complexa de atat.
Una din acele campanii inedite este si cea la cosmetice. Chiar daca ai crede ca numai reprezentantele sexului frumos vor fi cele exaltate insa de fapt impactul pe care il are o astfel de campanie vizeaza un public mult mai larg. Prezentat ca fiind cel mai tatuat om din lume Rico Zombie este cel care accepta sa isi prezinte povestea.
Clipul de prezentare este cel care parca iti da fiori. Insa arata si cat de bun este produsul in sine. Aparent nimic nu tradeaza imaginea de prezentare caci Rico nu este nici pe departe un om tatuat. In plus incepi sa crezi ca este vorba de un paradox, de o poveste care sa arate contrariul. Si totusi se pare ca fondul de ten in sine este cel care acopera atat de bine incat toate tatuajele sa nu fie vizibile.
La o simpla demachiere se observa clar ce sta sub stratul aparent nu prea gros de machiaj. Si daca ne uitam la istoricul domeniului gamele de astfel de produse nu sunt la prima poveste de acest gen. Prezentand spre exemplu cazul celor care sufera de vitiligo acoperirea aparent perfecta este de fapt cea care ascunde o poveste trista.
Nici mesajul nu este unul de ignorat de vreme ce acesta spune clar ca nu ar trebui sa judeci dupa aparente. Unii chiar au nevoie de o oarecare masca pentru a se putea integra intr-o lume in care un aspect ciudat ramane unul ciudat. Insa si stima de sine conteaza, modul in care se simte o persoana in propria piele.