Calatorie in Dubai

Suntem rezultatul experientelor pe care le traim, rezultatul a ceea ce am inatat si a felului in care am crescut. Suntem de fapt, rezultatul  experientelor noastre si lucrurilor cu care ne confruntam in fiecare zi. Din pacate, de multe ori ne lasam dusi  de momente si uitam sa croim o viata plina de experiente frumoase.

Frumusetea sufletului nostru depinde in special de felul in care ne creem experiente si de intensitatea cu care le traim. Am tinde sa spunem ca fiecare calatorie sau fiecare vacanta poate sa defineasca fara doar si poate o experienta. Cunoasterea unor noi traditii, culturi sau oameni poate fi definita ca si un timp castigat, ca si un atu spre favoarea noastra.

In ultima vreme oamenii aleg din ce in ce mai mult sa calatoreasca in strainatate. De regula, in momentul in care planificam o vacanta ne gandim la diferiti factori precum sezonul, bugetul, interesele si curiozitatile sau timpul de care dispunem. Sigur ca trebuie sa tinem cont de toti acesti factori in momentul in care planificam o vacanta.

Vacante in Dubai

Probabil ca pana acum nu ai facut decat sa visezi la aceasta destinatie. Ei bine, acum nu mai trebuie sa fie o poveste. Opteaza pentru bilete avion Dubai, la preturile cele mai reduse si cu siguranta nu iti va parea rau. Aceasta tara poate sa fie o adevarata destinatie care iti va ramane intiparita in minte pentru toata viata.

Sa alegi un sejur in Dubai poate sa fie o idee minunata atunci cand vrei sa faci plaja in extrasezon. De fapt, acolo clima este foarte calda iar turistii pot veni oricand isi doresc la plaja, sa se bucure de soare, indiferent daca este iarna sau toamna.

Mall of the Emirates este o partie de sky atasata in mijlocul desertului. Acest Mall este unul dintre cele maai celebre Mall-uri ale lumii, fiind un prilej excelent pentru cumparaturi.

De asemenea, aici puteti profita si de „Jeep Safari”, locul in care puteti face excursii printre dunele de nisip. Acest loc este o distractie pentru persoanele iubitoare de aventura.

Hotelul construit in ocean, numit Burj Al Arab este un hotel extrem de celebru, foarte scump si inalte, fiind si singurul hotel de 7 stele de pe glob. Acest hotel are 28 de etaje, o platforma pe care aterizeaza elicopterele, un restaurant subacvatic si un alt restaurant la etaj.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *