calatorie

Calatoria cu avionul este revolutionata

Calatorii din ziua de azi care aleg un sistem de transport pe cale aeriana pot avea motive de bucurie cat de curand, mai ales daca conceptele de masini zburatoare care au prins contur in anul 2015 vor ajunge si realitate. Astfel, designerii si inginerii au dezvoltat proiecte si si-au imaginat avioane supersonice de pasageri care pot atinge si 1300 km/h, rachete care pot propulsa aeronave de la Londra la Sydney in numai patru ore si avioane de super viteza care pot transporta pana la 800 de pasageri- acestea fiind doar cateva idei care au luat nastere in decursul acestui an.

Ne place sa zburam cu avionul, nici nu se pune problema, insa trebuie sa stim ca, pana si aici, exista unele neajunsuri care ar putea sa ne strice tot cheful si sa ne impiedice sa mai calatorim si altadata cu acest mijloc de transport. Eu am fost de multe ori cu avionul si cred ca doar asa am calatorit in afara tarii, defapt. Nu ma pot pronunta in ceea ce priveste celelalte mijloace de calatorit peste granite, deoarece eu mi-am gasit favoritul. In curand chiar, vor exista si alte tipuri de aparate de zbor care sa faciliteze zborurile oriunde in lume.

Deocamdata nu am fost plecata decat in Europa, in cele mai cunoscute si vizitate capitale ale sale, insa imi doresc ca pe viitor sa trec si de acst continent, spre Asia, America sau Africa, de ce nu? Imi place tot ceea ce inseamna calatoria cu avionul. De la entuziasmul urcarii la bord si pana la orele facute panala destinatie, la emotiile din timpul zborului si pana la fusul orar usor schimbat, odata ajunsa in locul dorit. Calatoria cu avionul este revolutionara si imi place sa cred ca se va shimba chiar in si mai bine de atat.

S-au tot vazut o multime de cazuri si accidente aviatice, insa nimic nu ma poate opri sa visez la a calatori din ce in ce mai mult cu avionul in interiorul si mai ales in exteriorul tarii.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *