bracomotoareelectrice.ro

Braco industrial – furnizor de motoare electrice de inalta clasa

Pornind de la o problema care ne afecteaza pe toti – poluarea – ajungem sa cautam solutii pentru a o tine sub control. Nu putem munci, nu putem trai, nu putem respira daca suntem sufocati de poluare. Misiunea ventilatiei corespunzatoare devine astfel un necesar absolult.

Ventilatoarele industriale sunt astfel utilizate pentru a improspata aerul in incinte din cele mai diverse, de la centre comerciale la institutii, banci, supermarketuri, hale industriale si nu numai. Aceste ventilatoare industriale nu ar putea insa functiona fara a fi actionate si antrenate de motoare electrice de inalta clasa.

Intelegand importanta misiunii ventilatiei si a tinerii sub control a poluarii, Braco Industrial – o companie ce activeaza pe piata romaneasca de peste doua decenii, propune solutii eficiente in acest sens. Produsele realizate de diviziile Braco indeplinesc orice exigente si cerinte specifice ale clientilor.

Divizia ce se ocupa de ventilatoare industriale furnizeaza solutii complete si complexe. Se ofera aici diverse tipuri de ventilatoare industriale precum: ventilatoare axiale, centrifugale, ventilatoare de tubulatura sau ventilatoare de acoperis.

Necesarul de alimentare si adaptare a fluxului de aer in sistemele de ventilatie este insa oferit de piesa de rezistenta: motoare electrice industriale standard sau speciale. Acestea acopera, prin puterile, cuplul si tensiunile sub care functioneaza, majoritatea aplicatiilor industriale dar si domestice. Fiabilitatea si versabilitatea motoarelor electrice reprezinta intotdeauna caracteristicile de baza, astfel motoarele electrice produse de Braco pot fi standard sau personalizate conform cerintelor.

In cadrul motoarelor de serie se includ motoarele electrice trifazate si monofazate. Incepand de aici intervine specializarea. Unele cazuri impun motoare electrice industriale cu trepte diferite de turatie, in timp ce alte conditii impun protectii suplimentare la factorii externi. Divizia speciala din cadrul Braco Industrial acopera si acest necesar: exista posibilitatea realizarii de motoare electrice in serie scurta, 100% personalizate. Pot fi obtinute astfel de catre orice doritor motoare electrice antiexplozive, cu protectii suplimentare la praf si umiditate, rezistente in conditii de functionare la temperaturi extreme sau care actioneaza sub inalta tensiune.

Actiunea motoarelor electrice sau a ventilatoarelor poate fi afectata de intreruperile de curent sau de caderile de tensiune cauzate de varii motive. Aici intervin insa generatoarele, fixe sau portabile, oferite ca solutie alternativa de catre Braco in astfel de situatii. Gama de generatoare completeaza solutiile din ventilatie si motorizare electrica, realizand circuitul perfect pentru indeplinirea misiunii ventilatiei corespunzatoare si nu numai.

Un furnizor de incredere atat pentru sectorul rezidential cat si pentru cel industrial, Braco se remarca in randul ofertantilor de solutii in ceea ce priveste motoarele electrice, sistemele de ventilatie sau generatoarele electrice, oferind servicii complete si personalizate conform specificatiilor.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *