Boxe X-Mini Kay – Acum si in Romania

VHCI Business Development a lansat pe piata romaneasca noile difuzoare X-Mini Rave. Cu ajutorul unor difuzoare de 40mm cu membrana din cauciuc, acestea redau sunetul de pe dispozitivele electronice portabile, de la telefoane, la tablete, netbookuri etc. Gadgeturile costa 189 lei.

X-Mini Rave ofera, in plus, un receptor RAVE intern care le permite utilizatorilor sa asculte posturile de radio FM fara sa conecteze difuzoarele la vreun alt aparat.

Difuzoarele X-Mini cantaresc 99 grame si se conecteaza prin iesirea standard audio-jack. Acestea dispun de un acumulator intern Li-Ion (550mAh), reincarcabil prin interfata mini-USB.

In plus, difuzoarele integreaza si un ecran LCD pentru stabilirea frecventelor.

O simpla apasare de buton declanseaza cautarea posturilor FM, utilizatorul putand comuta intre modul audio si modul radio. Sistemul SIRA furnizeaza calitatea receptiei radio, fara a necesita vreo antena externa.

X-Mini Rave preia sistemul “Buddy-Jack”, care permite inter-conectarea unui sir infinit de boxe X-Mini in scopul amplificarii puterii audio. Recordul actual este de 1000 de boxe X-Mini inlantuite.


Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *