cana de ceai

Beneficiile bauturilor calde resimtite de organismul meu

In timpul perioadei de iarna organismul meu are tendinta de a deveni mai lenes, de a se dezhidrata si de a prezenta sensibilitate la boli si virusuri, ceea ce m-a dus de multe ori cu gandul la a consuma bauturi calde chiar dintr-o cana de ceai noua special pentru iarna, cu desene si culori tematice. Se spune ca o multime de bauturi calde ajuta organismul sa isi recapete mobilitatea si eficienta, asa ca, m-am gandit sa fiu consumatoare de ceai, cafea si alte bauturi calde.

Beneficiile ceaiului pentru organism

In primul rand, ceaiul a fost consumat de ani de zile, si este cel care asigura fluiditatea organismului, cu o multime de beneficii asupra dezvoltarii capcitatii copiilor de a invata mai bine. De altfel, ceaiul este un bun ajutor in a trai mai mult si in a sustine o viata hidratata si echilibrata. Un alt lucru benefic al ceaiului este ca se realizeaza mai usor decat cafeaua. Nu implica decat apa calda si frunze sau plicuri de ceai.

Ceaiurile, indiferent de gustul lor sau de calitatea lor, sunt produse care nu contin toxine, ceea ce le face sa fie mai bune decat oricare alte bauturi. Consumat in stare calda sau rece, ceaiul este de un real ajutor si in rezolvarea problemelor cu somnul si pentru calmarea sistemului nervos.

Beneficiile cafelei pentru organism

Cand ma gandesc la energie pentru o zi intreaga, ma gandesc si la o cafea pentru espresso de pe artaceaiului.ro, insa, ma gandesc si in compania cui sa o servesc. Pentru mine, acest produs este cel care imi aisgura o digestie eficienta in fiecare zi, pentru ca proprietatile cafelei sunt cele de hidratare, digestie, precum si de curatare a colonului. Desi efectele sunt vizibile in maxim 6 ore de la consum, ma bucur de fiecare minut in compania celui cu care servesc cafeaua dimineata.

O multime de alte beneficii le au si ceaiurile si cafelele, insa si alte bauturi calde sunt de mare ajutor. Nu se trece cu vederea nici consumul unei cani de vin fiert in sezonul rece, nici ciocolata calda sau lapte cald, cacao si alte extrem de multe bauturi calde.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *