banuti

Banuti pentru vremuri grele

banutiEste bine a avea ceva banuti pentru vremuri grele, mai ales in ziua de azi. In aceste timpuri, in care pana si mersul pe strada a devenit costisitor, nu este greu a ne da seama ca ne-a ajuns nevoia de a pune ceva deoparte. In ziua de azi, pana si cei mai risipitori dintre noi vor trebui sa faca in asa fel incat sa puna ceva deoparte pentru situatii fara sanse de supravieuire. Este bine a avea nu numai o singura pusculita cu bani, ci mai multe chiar, asta pentru a ne feri din calea situatiilor urate in care ramanem fara bani de-o paine.

Este bine a avea un borcan sau o pusculita propriu zisa cu bani pentru visele noastre cele mai arzatoare. Fie ca vrem a ne cumparam un alt frigider, fie ca ne dorim un alt telefon inteligent, a detine o pusculita cu bani pentru visele noastre este o idee excelenta. Cu toate ca ne ia mult mai mult timp pentru a aduna cativa banuti chiar si pentru niste cumparaturi, a sti ca vei fi capabil sa cumperi ceea ce ti-ai dorit, chiar si peste cateva luni, este ceva de vis.

Micile economii se aduna mai rapid decat ai fi crezut, vei vedea.

In cazul in care nu ai deja o pusculita pentru zile rele, iti recomand sa iti faci una. Nu stii niciodata ce se poate intampla maine sau peeste cateva luni. De aceea, banii care vin, trebuie sa mai si ramana la tine, nu sa se duca cu totii pe cheltuieli si pe alte lucruri. Nu ne putem descurca nici cu banii pe care ii ave,. dar asta nu inseamna ca nu putem pune deoparte cateva sute de mii pentru ceea ce ne dorim cu adevarat.

Doar pentru ca salariul tau nu este mare, asta nu inseamna ca nu ar trebui sa iti faci un borcanel cu maruntis. Este cea mai buna cale de a strange ceva pentru tine si te vei simti mult mai bine.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *