Avantajele jocurilor Online

In primul rand vreau sa spun ca sunt un mare fan al jocurilor online „din cele mai vechi timpuri pana acum”, de cand au aparut jocurile si pana acum, de la primele jocuri pe discheta pana in ziua de astazi unde jocurile pot ajunge si la 10-20 gb. Fie ca este vorba de jocuri online sau jocuri de pc treaba este destul de buna. Imi amintesc cand eram in ora de informatica in generala si profesoara ne lasa ” ora de voie ” in care noi aveam voie sa facem ce vrem, ce vreau insemnand ca ne jucam pe jocuri online. Pot spune ca de aici a pornit totul, mai stateam si noi baietii mai descarcam un joc de pe torrent si multe altele. Fetele bineinteles ca altceva nu faceau decat sa se joace jocuri cu barbie fiind jocul lor preferat care nu le oprea nimeni din asa ceva.

Noi baietii ori ne jucam pe jocuri cu impuscaturi, ori de strategie si o mare parte din baieti alegeau sa se joace jocuri cu fotbal. Stau si imi aduc aminte ultimele ore in generala, cand eram toti baietii adunati si ne uitam pe youtube la faze comice si radeam la maxim, sau de colegele cu poze amuzante pe hi5 ( atunci era la moda hi5 ) acum bineinteles ca este facebook-ul.

Jocurile se pare ca au evoluat foarte mult si pot spune ca sunt foarte multumit de acest lucru pentru ca ma pot juca cele mai noi jocuri cu o grafica foarte buna, dar bineinteles pentru asta trebuie sa avem si un calculator performant. In acest moment detin un laptop destul de performant care imi permite sa incerc cele mai noi jocuri, dar si acesta va rezista cativa ani apoi tehnologia va avansa si mai mult si va fi nevoie de o placa video si mai performanta.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *