Aur vs Argint

Scriu acest articol pentru ca multa lume este intr-o continua agitatie in legatura cu aurul si argintul. Uni spun ca aurul este la moda, mai scump, mai frumos, iar altii cu un buget mai redus bineinteles ca vor spune ca argintul este mai frumos. De curand am aflat de un magazin online de bijuterii cu produse la indemana oricui si de o diversitate foarte mare. In zilele urmatoare o sa fie ziua mea si mi-as dori din suflet ca imi achizitionez un lantisor de argint de o calitate destul de buna zic eu.

Am observat ca multa lume prefera bijuterii placate cu argint, insa eu nici pana acum nu am inteles acest lucru. Argintul este o bijuterie interesanta, achizitionata la un pret foarte bun, de pana in 10 lei gramul. Am ales ca petrec putin timp prin magazinele din orasul meu si am tot cautat diferite bijuterii, insa nu am gasit nimic pe placut meu. Eu am ales sa imi caut un lantisor de argint si am gasit unul insa era la un pret prea ridicat pentru bugetul meu de 250 de lei.

Din acel moment m-am decis ca internetul este salvarea mea. Primul cuvant care l-am cautat pe Google bineinteles ca a fost bijuterii onlineDin acel moment au aparut tot felul de rezultate si am gasit tot felul de preturi bune si interesante. Aici am gasit multe oferte la preturi pentru o calitate foarte mare. Am gasit un model de lantisor din argint, model italienesc la un pret de numai 140 lei si pot spune ca m-a impresionat. In scurt timp voi face tot posibilul pentru a strage ceva bani pentru a-mi comanda acel lantisor. Nu este deloc placut cand nu ai bani si stai sa strangi, dar asta este nu aveti ce face. In momentul in care fiecare dintre noi va avea un job totul se va schimba si lumea nu va mai trebui sa fure, sa omoare pentru un portofel de numai 50 de lei si multe lucruri de acest gen, cu care eu nu am fost de acord niciodata.

Imi doresc foarte mult acel lantisor si astept cu nerabdare sa vina ziua in care imi voi comanda si eu unul.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *