Atractii turistice din Europa si nu numai

Casablanca
Casablanca

Daca vrei sa-ti petreci concediul in afara tarii de care banuiesc ca te-ai saturat, ai nimerit in locul potrivit. In acest articol, vom vorbi despre atractii din tarile Europei dar si despre atractii America de Sud.

Ca tara europeana, foarte aproape de Romania, eu unul v-as recomanda Italia, cu Roma drept capitala. Haideti sa vedem, care sunt principalele obiective din Roma.

Daca mergeti la Roma, puteti vizita Coloseumul, de exemplu, unul din cele mai impunatoare monumente ramase inca de pe vremea romanilor. Constructii tot din acea vreme, ar mai fi Forumul Roman sau Columna lui Traian. La Roma, va veti intalni in primul rand cu foarte multi romani, asa ca nu ar trebui sa fie chiar atat de greu sa va descurcati. Aveti insa grija cu ce fel de romani intrati in contact.

Tot din Europa, am putea vorbi de principalele obiective din Strasbourg. Catedrala Notre Dame cu turnul de 142 de metri inaltime, este una din cele mai impresionante cladiri din aceasta regiune.

In eventualitatea unei calatorii pana la Budapesta, as putea sa va recomand sa vizitati Palatul Regal, Cladirea Parlamentului si as putea sa va spun ca veti da peste foarte multe muzee.

Daca vreodata ajungeti in Maroc, va rog, nu ratati Casablanca, unul din cele mai boeme orase ale regiunii. Cele mai importante obiective de vizitat odata ajunsi acolo sunt: Biserica Notre Dame de Lourdes, Marabout – Altarul lui Sidi Abderrahman si Palatul Mohamed al V-lea.

America de Sud, este si ea o alegere foarte buna pentru petrecerea concediului. De aici, cele mai impunatoare si cunoscute atractii turistice, le gasiti in tari ca: Argentina, Brazilia, Chile, Bolivia sau Paraguay.

Oricare ar fi alegerea voastra pentru petrecerea concediului insa, cel mai important e sa va odihniti si sa va simtiti bine! Nu uitati sa luati mereu in calcul acest aspect!

1 thought on “Atractii turistice din Europa si nu numai”

  1. Mai pacat este ca mergem la munte si la mare mereu; ajungem asa la batranete si ne dorim sa cunoastem si alte locuri.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *