Atmosfera de petrecere la evenimente

Pentru ca zilele trecute am avut un eveniment intr-un local destul de bun, un botez mai precis, si eu am jucat rolul de dj pentru sonorizare muzica si intretinere atmosfera. O sa povetesc intocmai mica mea aventura in acest local, plecarea, discutia, avansul si toate cele. Dupa ce am fost sunat si mi s-a povestit despre ce e vorba am stabilit ca intr-o anumita data, la un restaurant foarte cunoscut din judetul meu sa se organizeze un botez pentru o fetita care abia a fost crestinata. A ajuns si acea zi, eu m-am prezentat acolo cu o ora inainte. Ajuns acolo nu era nimeni bineinteles, erau doar mesele puse si un frig ingrozitor. Era un frig de necrezut parca era mai frig ca afara, sper surprinderea mea de altfel.

Dupa aproximativ 10 min a sosit si colaboratorul meu cu ursitoarele pentru a discuta, impreuna cu un alt amic de-al lui. Ne-am mai luat in vorba, si am cam uitat ca era frig, insa dupa ce am instalat toate instrumentele, laptop-ul si toate cele, am ramas singur, si pot spune ca am inghetat ca un ***** in frig, ca altfel nu am cum sa spun. Dupa numai 15 min de asteptat au sosit si invitatii, nasul si tatal copilului, bunica si toate cele ( ar parea multi, insa nu au venit decat vreo 10 persoane maxim ) .  Cu un mars specific si o intampinare fantastica, acestia au intrat in local, de altfel si ei mirati de frigul ingrozitor. Imediat a aparut si patroana localului, si a spus ca centrala este pornita la maxim, insa cu face fata. Sa fim seriosi acum cum sa nu iti faca fata, adica ai o vechime multa a localului sti si tu despre ce e vorba, nu e chiar atat de noua incat sa nu sti despre ce e vorba. Am inceput sa pun o muzica de atmosfera, de intretinere mai bine spus, insa dupa numai 30 de minute , a venit la mine nasul sa imi spuna ca in local este prea frig si sa ii incing cu o muzica de petrecere ca sa se incalzeasca. Bineinteles ca in acel moment am inceput atmosfera de petrecere.

Invitatii au sosit toti dupa vreo 2-3 ore, un lucru foarte anormal pot spune si nu inteleg de ce s-a intamplat acest lucru. Sa trecem peste ideea ca era frig si stateam cu geaca pe mine si cu fularul la gura, dupa ce s-au adunat toate persoanele am inceput atmosfera incendiara, in care peste 90 % dintre oameni dansau. Am uitat sa precizez ca erau maxim 40-50 de persoane in acest botez, destul de putine persoane dupa parerea mea.

Ce am observat era un cuplu care a inceput sa danseze pe tango, si pe latino intr-un mod profesionist, un lucru care pe mine m-a marcat si nu pot uita acel moment fantastic. Oamenii probabil au studiat o scoala de dans. Dansul de altfel este un lucru minunat in viata fiecarei persoane si pot spune ca eu ca si dj si artist cum spunea o doamna in domeniul muzicii este ceva unic si nu este numai parerea mea, am mai gasit si alte site-uri care spun acelas lucru aici .

Si cum ziceam atmosfera a inceput sa fie una fantastica, pana cand un personaj a inceput sa vina la mine sa bata cu pumnul in masa si sa imi spuna sa ii pun nu stiu ce muzica vrea el. I-am pus o melodie, 2, 3, 4 da mai dute si lasama omule.  Ideea e ca nici nu dadea vreun ban, era doar spunea si mai strica si atmosfera. Daca la mine dansau cel putin 30 de persoane, in momentul in care puneam o melodie care o dorea el, nu ramaneau mai mult de 5 persoane. Un lucru destul de deranjant, si i-am spus nasului si tatal copilului sa ia masuri ca asa ceva nu se mai poate. Dupa ce totul s-a rezolvat totul s-a reluat si botezul a durat pana la 2-3, si incepusera la ora 4 , aprope 12 ore.

A fost foarte frumos, si astept cu nerabdare un alt eveniment pentru a aduce cat mai multi oameni fericiti prin muzica.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *