Atentie pe ce scaune stati

Scaunele sunt foarte importante in viata noastra desi nu ne dam seama de lucrul acesta decat atunci cand un scaun este incomod sau nepotrivit cu locul unde se afla. Eu am stat pe multe scaune birou si unele au fost foarte incofortabile dar si unele de pe care nu iti venea sa te mai ridici. Si scaunul meu de acasa a fost foarte confortabil si ma simteam foarte bine in el dar cu timpul sau bine zis cam de vreo doua luni a inceput sa se dezmembreze, manerele s-au desprins din suruburi pe care ulterior le-am pierdut si nu le-am mai gasit sa le pot prinde la loc, se ridica foarte greu de la maneta, trebuie „impins de la spate”.

Are o vechime de aproape 2 ani, oricum prea a tinut scaunul, o sa dau cateva cautari si online sa va pot poate gasesc ceva mai ieftin, poate la oferta cu alt obiect de mobiler. Trebuie sa aveti grija pentru ca orele petrecute pe scaune incofortabile va pot aduce probleme cu coloana etc.

Daca detineti localuri, cafenele, cluburi etc va recomand urmatoarele modele de scaune de bar pe pentru clientii dvs, sigur vor avea placere sa se aseze si sa faca consumatie. De exemplu scaunul Scaun bar ABS 103 Rosu, eu l-am testat in Promenada Mall la un targ de mobila si intr-un fast food din centrul orasului si va spun ca sunt foarte ok.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *