Aspecte care te-ar putea face sa pari mai inteligent

Dincolo de ceea ce stii conteaza se pare sa stii sa iti vinzi imaginea. Asa ca a scoate in evidenta ca esti destept inseamna sa ai de partea ta anumite aspecte. Asa cum spun studiile in acest caz ce te face sa pari mai destept tine de:

  1. Numele tau. Nu numai pentru ca fiind dfintr-un rang ti se asuma direct si gradul de inteligenta insa se pare ca cei care au un in numele lor o initiala la mijloc se pare ca sunt automat mai destepti. De cele mai multe ori astfel de persoane sunt si cele care fac parte dintr-o clasa superioara.
  2. Sa nu consumi alcool sau cel putin nu la vedere. In momentul in care vedem o persoana care consuma alcool inevitabil ne gandim ca la un moment dat mintea acestuia nu va mai functiona la fel si se va comporta irational. Asta inseamna clar o afectare a rangului de inteligenta.
  3. Ochelari. O persoana care poarta ochelari si nu de varsta a treia este semnul clar ca citeste intens, este soarece de biblioteca cum se spune. Astfel de cazuri par sa fie clasice insa de fiecare data cu acelasi substrat.
  4. Sa cunosti ceea ce este clasic. Ori discutia despre o carte anume din lista celor clasice sau nici macar insa lectura in  general iti aduce din nou alte si alte puncte de popularittate si totodata interpretarea celor din jur conform careia esti o persoana inteligenta.
  5. Pentru cei care au realizat un studiu in Cehia se arata ca persoanele tind sa creada despre cei din jur ca sunt inteligenti dupa anumite coordonate fizice si mai mult faciale. In acest sens tine de barbia subire la o fata ingusta insa nasul invers proportional cu aceste aspecte.

Dar inteligenta pana la urma se masoara concret.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *