arta seductiei

Arta seductiei

Arta seductiei este la fel de importanta pentru barbati, pe cat este pentru femei, de aceea se poate spune ca fiecare persoana este un artist in launtrul sufletului. Femeile sunt, de multe ori, mai usor de „citit” decat barbatii si nu ezita sa lase semne clare cu privire la modul in care prefera sa se desfasoare jocul seductiei, insa barbatii, desi nu recunosc, sunt mai misteriosi din acest punct de vedere. In cazul lor, nu se poate spune ca vor doar sa cucereasca sau doar sa fie cuceriti, deoarece iubesc ambele aspecte in egala masura.

Acum ceva ani in urma, am mers in vizita la un prieten si din curiozitatea feminina de a scorni prin lucruri, am gasit o carte, coperta mi-a atras putin atentia, apoi am citit titlul „Arta Seductiei”, wow! Din intentia de a o citi, am cerut cartea, dar raspunsul a fost unul care mi-a taiat din elan, „este o carte pentru barbati” spuse el.

Pana atunci nu auzisem vreodata de carti doar pentru femei sau pentru barbati. Explicandu-mi el apoi de ce, cartea era o descriere a vietii sexuale a autorului, „si ce?” intreb eu. Indignata de raspuns am luat-o fara sa mai stau pe ganduri, ajung acasa si ma apuc s-o citesc. Secretul cartii nu era doar viata sexuala a lui Pera Novacovici, ci si trucuri si moduri de a reusi sa cuceresti o femeie, orice femeie.

Atunci m-am desteptat! Nu intelegeti gresit, nu este o carte pentru barbati nesiguri, din contra, ii invata cum sa isi imbunatateasca calitatile de cucerire, de pradatori de noapte, dar mai este un aspect pe care nu stiu daca autorul si l-a imaginat, faptul ca si noi, femeile, la randul nostru vom citi cartea. Apoi am inceput sa imi dau seama daca un barbat incearca sa ma cucereasca urmarind pasii lui Pera.

Prin urmare, daca observi ca un tip ca lumea incearca sa te cucereasca, lasa-l sa-si faca treaba. Nu incerca sa il cuceresti tu pe el. De asemenea, nu te lasa prada seductiei din prima clipa. Ca orice joc, devine mai interesant si mai incitant pe masura ce trece timpul.

Tine cont de faptul ca un barbat caruia ii place sa cucereasca isi va pierde rapid interesul fata de o femeie care ii cade prea usor in mreje.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *